PREOKRET U KRALJEVSKOJ PORODICI?! Posle saznanja da kralj Čarls ima rak, Hari povukao OVAJ potez - odmah seo na let za Veliku Britaniju!

Autor:

Svet

06.02.2024

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Hari dolazi u Veliku Britaniju kako bi bio uz oca u ovim teškim trenucima.

PREOKRET U KRALJEVSKOJ PORODICI?! Posle saznanja da kralj Čarls ima rak, Hari povukao OVAJ potez - odmah seo na let za Veliku Britaniju!

Foto: Tanjug/AP

Princ Hari hitno je automobilom stigao na privatni terminal aerodroma LAX u Los Anđeles, zbog leta za Veliku Britaniju kako bi bio sa ocem, kraljem Čarlsom Trećim, nakon što mu je dijagnostifikovan kancer. Kralj Čarls, koji je nedavno bio hospitalizovan zbog problema sa prostatom, sada se suočava sa novom borbom, prenosi The Sun.

Odnos između princa Harija i kralja Čarlsa

Princ Hari je lično obavešten o očevoj dijagnozi od strane kraljevske porodice, a sada je hitno krenuo ka Velikoj Britaniji kako bi bio uz oca. Ovo je došlo u vreme kada su odnosi između oca i sina bili na ispitu nakon Harijevih izjava u svojoj knjizi i Netflix seriji.


Nakon što je saznao za očevu dijagnozu, princ Hari se spremao da otputuje u Kanadu, ali je sada promenio planove i uputio se pravo u London. On je poslao kralju video snimke svoje dece, Arčija i Lilibet, nadajući se da će ih to obradovati, saznaje The Sun.

Očeva bolest i posledice po kraljevske dužnosti

Kralj Čarls je nedavno prošao kroz operaciju zbog uvećane prostate, ali tokom boravka u bolnici primećen je i "poseban problem zabrinutosti". Sada je otkriveno da se radi o kanceru. Ovo je dovelo do određenih promena u obavljanju kraljevskih dužnosti, dok će se ostali članovi kraljevske porodice, poput kraljice Elizabete II i princa od Velsa, angažovati dodatno dok je kralj van akcije.

Zdravstveni izazovi u kraljevskoj porodici

Ovo nije prvi put da su članovi kraljevske porodice suočeni sa zdravstvenim izazovima. Nedavno je vojvotkinja od Kembridža, Kejt, prošla kroz operaciju abdomena, dok je kralj imao operaciju zbog problema sa prostatom. Takođe, vojvotkinja od Jorka, Fergi, suočava se sa drugom dijagnozom raka u poslednjih šest meseci.

Poslanica iz britanske vladajuće stranke

Britanski premijer Riši Sunak uputio je želje za brz i potpun oporavak kralju. Očekuje se da će cela zemlja pratiti razvoj situacije i pružiti podršku kraljevskoj porodici u ovim teškim trenucima.

(The Sun)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading