POKOJNA ELIZABETA MUČILA HARIJA OVIM SUMNJAMA, NIJE JE ''VARILA'' OD POČETKA: Obelodanjena DUGO skrivana tajna kraljevske porodice, isplivao sav PRLJAV VEŠ!

Autor:

Svet

02.02.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa počeli su da se viđaju 2016. godine i samo dve godine kasnije, venčali su se na raskošnoj ceremoniji u kapeli Svetog Đorđa.

POKOJNA ELIZABETA MUČILA HARIJA OVIM SUMNJAMA, NIJE JE ''VARILA'' OD POČETKA: Obelodanjena DUGO skrivana tajna kraljevske porodice, isplivao sav PRLJAV VEŠ!

Foto: Tanjug/AP

Princ Hari je bio zaljubljen do ušiju u Megan Markl nakon što su ih spojili na slepo, ali izgleda da su neki članovi kraljevske porodice bili zabrinuti zbog te veze.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa počeli su da se viđaju 2016. godine i samo dve godine kasnije, venčali su se na raskošnoj ceremoniji u kapeli Svetog Đorđa. Venčanju su prisustvovali porodica, prijatelji i poznate ličnosti, ali jedna osoba nije bila potpuno srećna - Harijeva baka, kraljica Elizabeta II, prenosi Mirror.

Sada se tvrdi da je pokojna vladarka bila zabrinuta za svog unuka i verovala da je "previše zaljubljen" u američku glumicu. Romantična veza takođe je navela Elizabetu da razmišlja o svom ujaku, Edvardu VIII, i njegovoj opčinjenosti Valis Simpson.

PARALELE SA PROŠLOŠĆU

Kada je imala samo 10 godina, otac Elizabete je krunisan za kralja nakon što je njen brat Edvard VIII abdicirao kako bi se oženio Valis Simpson, američkom društvenicom i dvaput razvedenom ženom.

Kada je kasnije vojvoda od Vindzora odstupio sa svojih kraljevskih dužnosti, to je prouzrokovalo raskol u kraljevskoj porodici.

Novi kralj odbio je da prihvati svoju novu snaju i uskratio joj titulu Njeno Kraljevsko Visočanstvo. Valis je takođe doprinela svađi otvoreno se rugajući kraljici kao "debeloj škotskoj kuvarici".

Kraljica majka je krivila par za rani smrt svog supruga. Smatrala je da je njen muž umro od stresa zbog toga što je bio kralj i nikada nije oprostila američkoj vojvotkinji. Veruje se da je kraljica Elizabeta bila duboko pogođena ovim periodom u istoriji njene porodice.

U izvodu iz nove knjige Ingrid Seward, "Moja majka i ja", koji je podeljen sa Dejli Mejlom, tvrdi se da je pokojna vladarka "savršeno bila svesna šta Filip misli kada je povukao paralele između Megan i Valis."

Ingrid je napisala: "Zaista, mnogo kasnije, primetila je na svoj oštar način da je možda Hari bio 'previše zaljubljen' u američku glumicu."

Tokom Edvardove veze sa Valis, on je bio opčinjen njom. Počeo je da zapostavlja svoje kraljevske dužnosti kada su prvi put počeli da se viđaju, iako je Valis tada još uvek bila u braku. U jednom incidentu, vojvoda je zamolio Valis da mu zapali cigaretu, na šta mu je ona odgovorila: "Samo ako lepo zamoliš," što je navelo Edvarda da klekne i moli.

Ova istorijska paralela baca novo svetlo na romansu između princa Harryja i Meghan Markle. Iako je njihovo venčanje bilo raskošno, a njihova ljubav očigledna, čini se da je kraljevska porodica imala svoje sumnje i strahove. Kako će se ova priča dalje razvijati, ostaje da se vidi. Pratite nas za najnovije vesti iz sveta zabave i kraljevske porodice.

(Mirror)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading