ZLA KOB SUDBINE KRALJA ČARLSA TREĆEG: Presto dočekao nakon 70 godina, BOLEST je uzela svoj danak - dolaze TEŠKI DANI za kraljevsku porodicu!

Autor:

Svet

19.01.2024

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovi javni nastupi biće nakratko odloženi dok se potpuno ne oporavi, saopšteno je sa dvora.

ZLA KOB SUDBINE KRALJA ČARLSA TREĆEG: Presto dočekao nakon 70 godina, BOLEST je uzela svoj danak - dolaze TEŠKI DANI za kraljevsku porodicu!

Foto: Tanjug/AP

Zdravlje kralja Čarlsa narušeno je, javljeno je juče iz Bakingemske palate, a preneo je BBC.

Naime, kako se navodi u zvaničnom saopštenju, kralj ima problema sa uvećanom prostatom, te će se iz tog razloga javiti u bolnicu na dodatne pretrage.

Zdravstveni problemi prvog čoveka britanske kraljevske porodice su benigni, ali će se ipak preventivno podvrgnuti rutinskoj operaciji.

Foto: Tanjug/AP

Kralj Čarls Treći

Njegovi javni nastupi biće nakratko odloženi dok se potpuno ne oporavi, saopšteno je sa dvora.

Ova vest došla je svega jedan dan nakon što je otkriveno da je princeza od Velsa u bolnici zbog operacije abdomena.

- Kao i hiljade muškaraca svake godine, kralj je potražio lekarsku pomoć zbog uvećane prostate - stoji u saopštenju.

Podsetimo, Kejt Midlton hospitalizovana je prekjuče u privatnoj londonskoj bolnici.

Princeza od Velsa je hitno hospitalizovana u bolnici zbog operacije abdomena, a kako prenose britanski mediji, supružnik, princ Vilijam joj je došao u posetu.

Kensingtonska palata je potvrdila da je princeza od Velsa, Kejt Midlton, trenutno u bolnici i da se oporavlja nakon uspešne operacije abdomena. Nakon što je operisana, malo je verovatno da će nastaviti sa javnim dužnostima do posle Uskrsa, kako je navedeno u zvaničnom saopštenju.

Ovaj događaj izazvao je pažnju javnosti i postao glavna tema u medijima širom sveta.

Iako detalji operacije nisu javno objavljeni, zvaničnici su potvrdili da je Kejt Midlton operisana i da se sada oporavlja. Princ Vilijam je pružio podršku svojoj supruzi tokom ovog perioda, a porodica i prijatelji su takođe uz nju. Ovo je podsetilo javnost na ranije zdravstvene izazove sa kojima se Kejt suočavala, te je izazvalo empatiju i interesovanje za njen oporavak.

Vest o operaciji Kejt Midlton izazvala je reakcije širom sveta, a mnogi su iskazali svoju podršku i želju za brz oporavak princeze. Ovo je još jednom skrenulo pažnju na javni interes za članove kraljevske porodice i njihovo zdravlje. Brojni pratioci kraljevske porodice izrazili su svoje želje za brz oporavak putem društvenih mreža i drugih kanala komunikacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading