JOŠ JEDAN KRALJEVSKI SKANDAL: Skandalozno ponašanje Megan Markl i princa Harija izazvalo šok i ogorčenje javnosti!

Autor:

Svet

24.01.2024

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Megan Markl i princ Hari na premijeri filma u Jamajci

JOŠ JEDAN KRALJEVSKI SKANDAL: Skandalozno ponašanje Megan Markl i princa Harija izazvalo šok i ogorčenje javnosti!

Foto: Profimedia


Megan Markl i princ Hari iznenadili su javnost pojavivši se na premijeri filma „Bob Marley: One Love" u Kingstonu (Jamajka). Par je bio nasmejan i držao se za ruke, ali njihov dolazak nije prošao neprimećeno, s obzirom na nedavne zdravstvene probleme u kraljevskoj porodici.

Republika

Foto: Profimedia

 

 


Kritike javnosti

Javnost je reagovala na njihovu pojavu, izražavajući nezadovoljstvo zbog toga što su odlučili da prisustvuju premijeri filma umesto da posete članove kraljevske porodice koji se oporavljaju od zdravstvenih problema. Tviter je bio prepun komentara koji su osuđivali njihov izbor da se pojave na crvenom tepihu umesto da budu uz članove porodice.

- Dakle, Megan Markl i princ Hari im ne mogu u posetu ili ne brinu uopšte za njih, ali idu na Jamajku da gledaju film. U čemu je razlika? Crveni tepih, naravno - navodi se na nekadašnjem Tviteru, gde se ubrzo pokrenula i lavina komentara.

- Problem je što svuda idu na crveni tepih, a porodicu nikad ne posećuju. Njima je lakše nego kraljevskoj porodici, jer koji bi narod plaćao njihov put? Više ima smisla da Megan i Hari odu... Ali oni to nikada ne rade - tvrdi drugi korisnik mreže „X".

Republika

Foto: printskrin

 

 

- Da je drugačija situacija, ništa ne bi bilo sporno. Ovako, dok se njemu (Hariju) otac sprema za odlazak pod nož, a i Jamajka i dalje razmišlja o odbacivanju monarhije, ispadaju bezosećajni - smatra kraljevski ekspert Fil Dampier, piše „Daily mail".

Kraljevska porodica u zdravstvenim problemima

Ketrin, princeza od Velsa, trenutno se oporavlja od operacije abdomena, dok kralj Čarls III očekuje lečenje zbog uvećane prostate. Ovi zdravstveni problemi su dodatno naglasili kritike upućene Megan i Hariju zbog njihovog izostanka iz posete porodici u ovim teškim trenucima.

Reakcija kraljevskog stručnjaka

Kraljevski ekspert Fil Dampier izneo je svoje mišljenje o situaciji, ističući da par deluje bezosećajno zbog njihovog prisustva na premijeri filma dok se Harijev otac priprema za lečenje. Dampier je naglasio da bi situacija bila drugačija da su se Megan i Hari odlučili da posete članove porodice u ovom teškom trenutku.

Uzimajući u obzir ove reakcije, pohvale i oduševljenje parom brzo su pale u vodu, dok je njihov izbor da prisustvuju premijeri filma umesto da budu uz članove porodice izazvao brojne kontroverze.

(Dejli mejl/24sedam)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Kraljica

02.02.2024 21:25

Sto mene zabavlja da citam ovo ostrasceno ponasanje Britanaca prema H & M. Kako su uzivljeni u osudjivanje svakog njihovog postupka. A osecam da ovi sad uzivaju u zivotu i zabole ih i za kralja i za dvor i krunu i sve zle Britance. A ovi im popuju i dalje i jedu govna u prazno.