KRALJ ČARLS PRIMLJEN U BOLNICU!

Autor:

Svet

26.01.2024

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monarh je danas viđen kako napušta svoj dom u Londonu i upućuje se u bolnicu u kojoj će biti operisan.

KRALJ ČARLS PRIMLJEN U BOLNICU!

Foto: Tanjug/AP

Kralj Čarls je nedavno primljen u privatnu bolnicu London Clinic radi lečenja povećane prostate, preneo je BBC.

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, a posebno je zanimljivo što je ista bolnica nedavno bila poprište operacije princeze Katarine. Kralj je prethodno posetio svoju snaju, Kejt Midlton pre nego što je zakazano njegovo lečenje, što govori o porodičnoj podršci koja je prisutna u ovim teškim trenucima.

Monarh je danas viđen kako napušta svoj dom u Londonu i upućuje se u bolnicu u kojoj će biti operisan.


Nakon što je vest postala javna, zabeležen je porast interesovanja za pretrage o povećanoj prostatu na veb-sajtu NHS-a, što je pozitivan signal da ljudi ozbiljno shvataju ovu temu.

Benigni problem koji utiče na mnoge muškarce

Problemi sa prostatom su česti kod muškaraca starijih od 50 godina, i iako nisu kancerogeni, mogu biti izazovni za svakodnevni život. Prema podacima NHS-a, oko jedan od tri muškarca starijih od 50 godina će iskusiti simptome uvećane prostate, što ukazuje na ozbiljnost ovog zdravstvenog problema među muškom populacijom određenih godina, prenosi BBC.

Očekivanja i planovi za oporavak

Iako još uvek nije poznato koliko će Kralj Čarls ostati u bolnici, očekuje se da će nakon izlaska provesti nekoliko meseci oporavljajući se kod kuće u Windsoru. Ovo je period koji zahteva mir i podršku, ali i priliku da se potpuno oporavi od medicinskog postupka.

(BBC)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading