KRALJ ČARLS VIĐEN KAKO NAPUŠTA DOM U LONDONU! Uputio se na operaciju prostate!

Autor:

Svet

26.01.2024

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj Čarls Treći, u svojoj 75. godini, napustio je svoj londonski dom kako bi se suočio sa tretmanom uvećane prostate u London Clinic

KRALJ ČARLS VIĐEN KAKO NAPUŠTA DOM U LONDONU! Uputio se na operaciju prostate!

Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Kralj Čarls Treći se suočava sa tretmanom prostate, a Princeza Kejt Midlton se oporavlja od operacije abdomena.

Kralj Čarls Treći, u svojoj 75. godini, napustio je svoj londonski dom kako bi se suočio sa tretmanom uvećane prostate u London Clinic. Ova vest dolazi nakon što je Buckinghamska palata prošle nedelje objavila da će Čarls otkazati svoje obaveze zbog "korektivnog postupka". Kraljica Kamila je izjavila da je Čarls "dobro", dok se on pripremao za operaciju, prenosi TheSun.co.uk.

U isto vreme, Princeza Kejt, supruga princa Vilijama, prošla je kroz abdominalnu operaciju i oporavlja se u istoj privatnoj bolnici u Londonu. Očekuje se da će ostati u bolnici do 14 dana pre nego što se vrati kući u Adelaide Cottage u Vindzoru. Tokom njenog boravka u bolnici, princ Vilijam je svakodnevno posećivao svoju suprugu, dok su njih troje dece, Džordž, Luj i Šarlot, ostali kod svojih baka s Kejtine strane u Bucklebury, Berkshire.

Novi izazovi za kraljevsku porodicu

Osim zdravstvenih problema Kralja Čarlsa i Princeze Kejt, prošle nedelje je otkriveno da se Sarah Ferguson, vojvotkinja od Yorka, bori sa agresivnim karcinomom kože. Ovo je drugi put u samo šest meseci da se Fergi suočava sa kancerom, nakon što je prethodno bila podvrgnuta lečenju zbog raka dojke. Ona je pozvala javnost da redovno proverava madeže kako bi rano otkrili potencijalne probleme sa kožom.


Iako ovo predstavlja izazov za kraljevsku porodicu, očekuje se da će se Princeza Kejt i vojvotkinja od Jorka oporaviti uz podršku svojih najbližih, kako u porodici tako i među prijateljima.

(The Sun)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading