KRALJ ČARLS UHVAĆEN KAKO VOZI, IAKO JE RIZIČNO! Monarha paparaci uočili za VOLANOM! (FOTO)

Autor:

Svet

22.01.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monarh koji ima 75 godina, primećen je za volanom svog automobila danas popodne.

KRALJ ČARLS UHVAĆEN KAKO VOZI, IAKO JE RIZIČNO! Monarha paparaci uočili za VOLANOM! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kralj Čarls treći danas je viđen kako vozi u blizini Sandringhama dok se priprema za operaciju proširene prostate. 

Monarh koji ima 75 godina, primećen je za volanom svog električnog Audi 4x4 popodne, što predstavlja njegov prvi javni susret od trenutka kada je palata objavila samo saopštenje o operaciji, prenosi Dailymail.co.uk.

Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Kralj Čarls Treći

Kralj Čarls, koji je čvrsto držao volan debelim zelenim vunenim rukavicama, viđen je na kratko pre nego što se vratio kroz glavni ulaz imanja u Norfolku, gde ga je pozdravio policajac.

Podsetimo, vojvotkinja Kejt Midlton takođe je operisana.

Kensingtonska palata je potvrdila da je princeza od Velsa, Kejt Midlton, trenutno u bolnici i oporavlja se nakon uspešne operacije abdomena. Nakon što je operisana, malo je verovatno da će nastaviti sa javnim dužnostima do posle Uskrsa, kako je navedeno u zvaničnom saopštenju. Ovaj događaj izazvao je pažnju javnosti i postao glavna tema u medijima širom sveta.


Iako detalji operacije nisu javno objavljeni, zvaničnici su potvrdili da je Kejt Midlton operisana i da se sada oporavlja. Princ Vilijam je pružio podršku svojoj supruzi tokom ovog perioda, a porodica i prijatelji su takođe uz nju. Ovo je podsetilo javnost na ranije zdravstvene izazove sa kojima se Kejt suočavala, te je izazvalo empatiju i interesovanje za njen oporavak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading