POZNATO U KAKVOM JE STANJU KRALJ ČARLS! Rak je u OVOJ fazi, a evo i kakvi su izgledi za lečenje!

Autor:

Svet

06.02.2024

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj Čarls, kod koga je otkriven rak, ostaje veoma optimističan u pogledu daljeg tretmana.

POZNATO U KAKVOM JE STANJU KRALJ ČARLS! Rak je u OVOJ fazi, a evo i kakvi su izgledi za lečenje!

Foto: Printskrin/Tanjug/AP

Porodica i prijatelji su impresionirani i ohrabreni odlučnošću Kralja Čarlsa da nastavi sa svojim dužnostima uprkos dijagnozi raka. S obzirom na to da je bolest otkrivena u ranoj fazi, i prognoze su pozitivne, kako navodi Dejli Mejl.

U međuvremenu, The Sun izveštava da je Čarls u poslednje vreme često provodio nedeljne večeri u zamku Vindžor u društvu princa Vilijama, što ukazuje na to da su otac i sin postali bliži.

Bakingemska palata je obavestila javnost da je kod Kralja Čarlsa otkriven neodređeni tip raka prilikom tretmana za benigno oboljenje prostate.

Čarls je putem telefona obavestio svoju užu porodicu, uključujući i svog otuđenog sina Harija, koji planira da doputuje iz Kalifornije kako bi posetio oca.

Trenutno nije jasno gde će vojvoda od Saseksa odsedati tokom svoje posete Ujedinjenom Kraljevstvu.

Za boravak na kraljevskim posedima, Hariju je neophodna dozvola Bakingemske palate. Podssetimo, britanski mediji su izvestili da je Hari ovog leta bio prinuđen da vrati ključeve svoje rezidencije Frogmor Cottage nakon što su on i njegova supruga Megan napustili imanje. Njegov zahtev za boravak u zamku Vindžor bio je odbijen prilikom njegove poslednje posete u septembru, te je Hari bio smešten u hotelu.

Očekuje se da će ova poseta biti prilika za Harija i njegovog oca da provedu značajno vreme zajedno nakon više od 18 meseci, što izaziva spekulacije o mogućem poboljšanju njihovih odnosa.

Kralj Čarls je stigao u London iz Sandringema rano jutros, u pratnji svoje supruge Kamile, i planira da započne sa lečenjem.

Kamila je izabrala da ostane uz svog muža, uprkos njegovim željama da ona nastavi sa svojim obavezama. Ostali članovi kraljevske porodice će preuzeti neke od njegovih dužnosti, uključujući i princa od Velsa, koji se priprema za povratak javnim dužnostima, uprkos zdravstvenim problemima svoje supruge Kejt.

Iako je otkazao sve javne nastupe, Čarls je odlučan da nastavi sa radom na svojim službenim dokumentima, a možda će organizovati i nekoliko privatnih susreta.

DailyMail izveštava da je kralj saznao za svoju dijagnozu prošle nedelje, ali je insistirao da prisustvuje crkvi u Norfolku u nedelju i da pozdravi okupljene građane.

Kamila je takođe insistirala na otvaranju nove jedinice za lečenje raka "Maggie" u Londonu u sredu, uprkos predstojećem lečenju svog supruga, te je hrabro poručila građanima u Kraljevskoj slobodnoj bolnici da kralj "nastavlja napred i daje sve od sebe", zaradivši pohvale za svoj stav.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading