KEJT MIDLTON IZAŠLA IZ BOLNICE!

Autor:

Svet

29.01.2024

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Njen oporavak dobro napreduje", saopšteno je iz palate.

KEJT MIDLTON IZAŠLA IZ BOLNICE!

Foto: Tanjug-AP

Kejt Midlton je privlačila sve poglede i na krunisanju kralja Čarlsa III

Princeza Kejt, supruga princa Vilijema, otpuštena je iz bolnice posle operacije abdomena.

Kako je saopštila Kensingtonska palata, princeza će dalje oporavak nastaviti u kućnim uslovima.

- Njen oporavak dobro napreduje - saopšteno je iz palate.

- Princ i princeza žele da se zahvale timu bolnice u Londonu, pogotovo posvećenim medicinskim sestrama, za svu brigu i pažnju - navodi se u saopštenju.

Podsećanja radi, javnost je obaveštena 17. decembra da je Kejt Midlton, princeza, primljena u bolnicu. Iz kraljevske palate je tada saopšteno da je njen boravak u bolnici bio zbog zakazane operacije stomaka. Detalji o specifičnoj vrsti operacije nisu bili objavljeni, a iz palate su naglasili da princeza želi da njene zdravstvene informacije ostanu privatne.

"Palata će zato samo pružati informacije o njenom oporavku u slučajevima kada ima nešto bitno da se saopšti", ističe se u saopštenju.

U saopštenju Kensingtonske palate navodi se sledeće: "Princeza od Velsa vratila se kući u Vindzoru kako bi nastavila svoj oporavak od operacije. Ona se dobro oporavlja. Princ i princeza žele da iskažu veliku zahvalnost celom timu londonske klinike, naročito predanom medicinskom osoblju, na brizi koju su pružili.

Porodica Vels i dalje je zahvalna na dobrim željama koje su dobili iz celog sveta".

Podsećamo, i Kralj Čarls je nedavno primljen u privatnu bolnicu London Clinic radi lečenja povećane prostate, preneo je BBC.

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, naročito jer su i kralj i princeza boravili u istoj bolnici. Kralj je prethodno posetio svoju snaju, Kejt Midlton pre nego što je zakazano njegovo lečenje, što govori o porodičnoj podršci koja je prisutna u ovim teškim trenucima.

Kralj je inače pre 3 dana viđen kako napušta palatu i odlazi na hospitalizaciju.

Inače, očekuje se da će se kralj oporavljati u kući u Vindzoru.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading