TUGA U DOMU KRALJEVSKE PORODICE! Hitno se oglasila Bakingemska palata! (FOTO)

Autor:

Svet

27.02.2024

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć je pozvana na lice mesta nešto posle 18 časova.

TUGA U DOMU KRALJEVSKE PORODICE! Hitno se oglasila Bakingemska palata! (FOTO)

Foto: Printskrin/Youtube/gledaj ovo

Bakingemska palata je nedavno potvrdila tragičnu vest o smrti Tomasa Kingstona, supruga lejdi Gabrijele Vindzor.

Ovim saopštenjem porodica Kingston izražava najdublje tuge i zamolila je za privatnost dok prolaze kroz ovaj težak period. Tomas Kingston, koji je preminuo u 45. godini, opisan je kao izuzetan čovek koji je osvetlio živote svih koji su ga poznavali.

Saučešće kraljevske porodice

Kraljevska porodica takođe je izrazila svoje najiskrenije misli i molitve ledi Kingston i porodici gospodina Kingstona. Ova tragična vest sigurno će potresiti mnoge, a podrška koju su dobili od kraljevske porodice sigurno će im značiti u ovim teškim trenucima.

Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Tomas Kingston

Detalji smrti

Tomas Kingston pronađen je mrtav na adresi u Glosterširu, nakon čega je pozvana hitna pomoć. Iako će biti obavljen uviđaj kako bi se utvrdio uzrok smrti, nema sumnjivih okolnosti i nema indikacija o uključenim trećim stranama.

Ova vest je šokirala porodicu i prijatelje, a njegova smrt će ostaviti veliku prazninu u njihovim životima.

Reakcije javnosti

Vest o smrti Tomasa Kingstona izazvala je veliku pažnju javnosti i iduboke reakcije širom zemlje. Mnogi će se sećati Tomasovog uticaja i doprinosa, i ova vest će izazvati žalost među mnogima koji su ga poznavali i cenili njegov rad.

Nasleđe Tomasa Kingstona

Tomas Kingston će zasigurno biti upamćen kao izuzetan čovek koji je ostavio trag u životima mnogih. Njegova smrt predstavlja gubitak za mnoge, a njegovo nasleđe će živeti kroz sećanja i uticaj koji je imao na svoju porodicu, prijatelje i zajednicu.

Portparol Bakingemske palate rekao je:

- Kralj i kraljica su obavešteni o Tomasovoj smrti i pridružuju se princu i princezi Majkl od Kenta i svima koji su ga poznavali u tugovanju za veoma voljenim članom porodice. Naročito, Njihova Veličanstva šalju svoje najiskrenije misli i molitve Gabrijeli i celoj porodici Kingston.

(DailyMail)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading