''NAŠE MISLI SU SA NJEGOVOM PORODICOM''! Nakon šok saznanja koji trese Britaniju, HITNO se oglasio premijer!

Autor:

Svet

06.02.2024

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralju Čarlsu Trećem dijagnostifikovan je karcinomom prostate, a tim povodom oglasio se i premijer Velike Britanije Riši Sunak i istakao podršku.

''NAŠE MISLI SU SA NJEGOVOM PORODICOM''! Nakon šok saznanja koji trese Britaniju, HITNO se oglasio premijer!

Foto: Tanjug/AP

Vest da je kralju Čarlsu dijagnostifikovan karcinom izazvala je zabrinutost u javnosti, a premijer Velike Britanije, Riši Sunak, reagovao je na ovu vest izražavajući šok i nadu uz brz oporavak.

Sunak je istakao da je redovno u kontaktu sa kraljem i da planira da nastavi sa normalnim tokom komunikacije, uprkos ovom izazovu, prenosi Alo.

- Naše misli su sa njim i njegovom porodicom. U redovnom sam kontaktu sa njim, kao i uvek - naglasio je Sunak.

Foto: Tanug/AP

Kralj Čarls Treći i Riši Sunak

Bolest rano primećena, nadamo se brzom oporavku

Premijer Sunak istakao je da je srećan što je karcinom rano primećen i izrazio nadu da će kralj Čarls brzo ozdraviti. Nije otkriveno o kojoj vrsti raka se radi, ali je potvrđeno da je rak dijagnostifikovan tokom lečenja problema sa prostatom.

Podrška i reakcije javnosti

Vest o kraljevoj bolesti izazvala je brojne reakcije javnosti, sa mnogima iskazujući podršku i želje za brzim oporavkom. Ova vest je pokrenula i razgovore o važnosti redovnih medicinskih pregleda i ranog otkrivanja bolesti.

Reakcija Bakingemske palate

Bakingemska palata saopštila je juče popodne da je kralju Čarlsu dijagnostifikovan karcinom, pružajući minimalne informacije o njegovom zdravstvenom stanju. Očekuje se da će javnost biti obaveštena o daljim koracima u lečenju kralja Čarlsa kako se situacija bude razvijala.

Kralj Čarls se suočava sa izazovom karcinoma, ali uz podršku premijera Sunaka i javnosti, nadamo se brzom oporavku i povratku normalnom životu. 

(Alo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading