KAMILA POKRALA VILIJAMA I KEJT: Oni je pozvali u svoju kuću, a odužila im se KRAĐOM od nekoliko stotina FUNTI

Autor:

Zabava

26.02.2024

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal u kraljevskoj palati

KAMILA POKRALA VILIJAMA I KEJT: Oni je pozvali u svoju kuću, a odužila im se KRAĐOM od nekoliko stotina FUNTI

Foto: www.profimedia.rs


Pevačica Kamila Kabeljo je nedavno bila gost emisije "Doručak s Gregom Džejmsom" na Radio 1, gde je izazvala burne reakcije javnosti priznanjem da je ukrala nešto iz kraljevske palate.

 

 


Poseta Bakingemske i Kesingtonske palate

Kabeljo je otkrila da je imala priliku da poseti Bakingemsku i Kesingtonsku palatu, ekskluzivne lokacije koje su obično rezervisane samo za visoke zvaničnike ili posebne goste. Tokom posete, srela se sa princem Vilijamom i njegovom suprugom Kejt, kao i sa finalistima takmičenja Teen Heroes Awards koje organizuje BBC.

Priznanje o krađi

U emisiji, Kabeljo je priznala da je ukrala olovku iz palate, izazvana reakcijom voditelja. Iako nije otkrila detalje o olovci, stručnjak za antikvitete Li Jang je izjavio da bi takva olovka mogla da ima visoku vrednost, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti.

 

 

"I onda si me prozivao pred ljudima iz Palate, rekao si: 'Ona je ukrala olovku', a ja sam je strpala u maminu torbu. Mama je rekla: 'Moramo da je vratimo, moramo da vratimo olovku', a ja sam odgovorila: 'Ne, on me je trostruko izazvao'. I još imam tu olovku. Žao mi je, Vilijame, izvini, Kejt", rekla je Kamila Kabeljo u emisiji.

Reakcije javnosti

Nakon ovog priznanja, javnost je burno reagovala na društvenim mrežama, osuđujući Kabeljovo postupak. Mnogi su isticali da je krađa neprihvatljiva bez obzira na vrednost predmeta i da takvo ponašanje govori o karakteru osobe.

Ona nije otkrila kakvog je dizajna olovka, a stručnjak za antikvitete Li Jang kasnije je za BBC rekao da bi ona mogla da košta nekoliko hiljada funti što je u proseku nekoliko stotina hiljada dinara.

"U popularnoj kulturi, ovakve stvari koštaju poprilično. U prošlosti su takvi predmeti nuđeni za prodaju na internetu i ljudi bi se zbog toga veoma uzbudili", rekao je Jang i upozorio da će mnogi pokušati da preare fanove kraljevske porodice nudeći lažne olovke i tvrdeći da je u pitanju baš ona koju je ukrala Kamila Kabeljo.

 

 


Kako će se ovo odraziti na karijeru Kamile Kabeljo?

Iako se Kabeljo za sada nije oglasila povodom kritika, ovo priznanje bi moglo imati negativan uticaj na njen imidž i karijeru. Takođe, postoji mogućnost da će je kraljevska porodica izostaviti iz budućih događaja i poziva na dvor.


Kamila Kabeljo je svojim priznanjem izazvala kontroverzu i osudu javnosti, a njeno ponašanje bi moglo da ima dugoročne posledice po njenu karijeru i ugled. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i da li će pevačica preduzeti neke korake povodom ovog skandala.

 

 

(Wanted)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading