OGLASIO SE VOJISLAV ŠEŠELJ: Na beogradske izbore SRS izlazi ponovo sa SNS

Autor:

Vesti

11.03.2024

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim odluke o zajedničkoj listi, Vojislav Šešelj je takođe izneo svoje mišljenje o datumu održavanja beogradskih izbora.

OGLASIO SE VOJISLAV ŠEŠELJ: Na beogradske izbore SRS izlazi ponovo sa SNS

Foto: Printskrin/RTV PINK

Danas je predsednik Srpske radikalne stranke, Vojislav Šešelj, izneo važnu informaciju u vezi sa predstojećim beogradskim izborima. On je saopštio da će SRS izaći na zajedničkoj listi sa Srpskom naprednom strankom, kao i sa Socijalističkom partijom Srbije i drugim strankama. Ova najava je izazvala dosta pažnje i spekulacija u javnosti, s obzirom na političke tenzije u prestonici.

Šešelj kritikovao odluku o datumu izbora

Osim odluke o zajedničkoj listi, Vojislav Šešelj je takođe izneo svoje mišljenje o datumu održavanja beogradskih izbora. Komentarišući odluku predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se izbori održe 2. juna, Šešelj je izjavio da bi on lično preferirao da su izbori održani 28. aprila. Ova izjava dodatno naglašava političke tenzije i razlike u stavovima među političkim liderima.

SNS i SPS takođe najavljuju zajednički nastup

Nakon Šešeljeve izjave, predsednik SNS Miloš Vučević potvrdio je da će ta stranka, zajedno sa Socijalističkom partijom Srbije, nastupiti na novim izborima u Beogradu. Ova najava ukazuje na mogući trend zajedničkog nastupa političkih stranaka u cilju postizanja što boljih rezultata na izborima.

Spekulacije u javnosti

Najava zajedničkog nastupa SRS i SNS izazvala je različite reakcije u javnosti. Postavlja se pitanje kako će ova saradnja uticati na političku scenu u Beogradu, kao i da li će doći do promena u raspodeli političke moći. Takođe, neizvesnost oko ishoda izbora dodatno doprinosi političkoj dinamici i intrigama u prestonici.


Najava zajedničke liste SRS i SNS, kao i najava zajedničkog nastupa SNS i SPS, otvara nove perspektive i postavlja pitanja o budućnosti političke scene u Beogradu. Očekuje se da će politička kampanja biti dinamična, a ishod izbora će imati značajan uticaj na dalji razvoj političkih odnosa u glavnom gradu Srbije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading