ŽIV JE! Kraljevska porodica objavila svežu fotografiju kralja Čarlsa, evo gde je zatečen (FOTO)

Autor:

Svet

19.03.2024

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kasnije danas, kraljevska princeza i vojvotkinja od Edinburga biće domaćini prijema u palati u ime Njegovog Veličanstva u znak sećanja na godišnjicu "Zaboravljenog rata".

ŽIV JE! Kraljevska porodica objavila svežu fotografiju kralja Čarlsa, evo gde je zatečen (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nakon jučerašnje uzbune povodom informacije da je kralj Čarls Treći mrtav, koja se ispostavila lažnom, objavljena je fotografija na kojoj se vidi da je britanski monarh na sastanku sa veteranima Korejskog rata.

On se jutros sastao sa veteranima Korejskog rata u Bakingemskoj palati povodom obeležavanja 70 godina od potpisivanja primirja kojim je sukob okončan.

Fotografija je objavljena na zvaničnom profilu kraljevske porodice nakon što su juče ruski mediji objavili da je kralj preminuo. Ubrzo nakon ove dezinformacije, obratila se britanska Ambasada u Ukrajini koja je demantovala navode.

Takođe, novo pojavljivanje Čarlsa koji boluje od raka, usledilo je nakon što je sinoć objavljen snimak Kejt Midlton i princa Vilijama iz prodavnice u Vindzoru oko kojeg se i dalje vodi polemika da li je verodostojan i da li je na njemu zaista princeza od Velsa.

Podsetimo, u sukobu koji se odvijao u periodu od 1950. do 1953. godine učestvovalo je 60.000 službenika iz cele Britanije i Komonvelta, a 1.100 ljudi je izgubilo život.

Kasnije danas, kraljevska princeza i vojvotkinja od Edinburga biće domaćini prijema u palati u ime Njegovog Veličanstva u znak sećanja na godišnjicu "Zaboravljenog rata".

Podsetimo, informacije o navodnoj smrti britanskog kralja pojavile su se nedavno na internetu, a kao izvor se koristila poruka, koja je navodno potekla iz Bakingemske palate, za koju se ispostavilo da je lažna.

Usred zabrinutosti za zdravlje kralja Čarlsa, spekulacije o platformi X, uključujući pominjanje zastava spuštenih na pola koplja na vladinim zgradama, podstakle su glasine o smrti monarha. O istom nije bilo potvrde iz kraljevske porodice.

Zdravlje kralja Čarlsa je jedna od glavnih tema u vestima otkako mu je operacija prostate obavljena na Londonskoj klinici prošlog meseca. Tokom medicinske procedure, lekari su primetili "posebno pitanje koje izaziva zabrinutost". Nakon toga, Bakingemska palata je potvrdila da je Čarlsu dijagnostikovan rak. Na osnovu preporuka lekara, monarh je smanjio neke od svojih javnih angažmana.

Brojni ruski sajtovi preneli su juče u toku dana da je Čarls umro u 76. godini od kancera, navodeći neimenovane "medijske" izvore.

- Kralj Čarls III umro je sa 75 godina, prema medijskim izveštajima. Nema informacija iz kraljevske porodice, niti u britanskim medijima - preneo je Sputnjik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading