OTEO ČOVEKU TELEFON IZ RUKE I POČEO DA URLA! Lažni taksista napao stranca u Beogradu! ZA VOŽNJU OD PET MIUTA TRAŽIO MU ČAK 3.000 EVRA!

Autor:

Vesti

07.04.2024

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon konfrontacije sa taksistom, stranac je odlučio da ne plati previsoku cenu vožnje i zapretio da će pozvatu policiju što je taksistu razbesnelo.

OTEO ČOVEKU TELEFON IZ RUKE I POČEO DA URLA! Lažni taksista napao stranca u Beogradu! ZA VOŽNJU OD PET MIUTA TRAŽIO MU ČAK 3.000 EVRA!

Foto: pixabay.com

Među taksistima je svuda i onih koji su spremni da vas za tili čas prevare

Jedan stranac je nedavno podelio svoje neprijatno iskustvo sa taksistom u Beogradu, ističući u svom postu na Reditu da je postao žrtva prevare. Situacija se odvijala u centru Beograda, gde je stranac, turista, pokušao da koristi taksi kako bi stigao do žurke koja se održavala u zgradi Univerziteta elektrotehnike.

Stranac je opisao svoje iskustvo kao veoma neprijatno, ističući da je prvo kraću vožnju platio 500 dinara, što mu je bilo sasvim prihvatljivo. Međutim, problem je nastao sa drugom vožnjom, gde je primetio nekoliko znakova koji su ukazivali na potencijalnu prevaru. Taksista nije imao ispravan taksimetar, umesto toga koristio je aplikaciju na svom telefonu, a vožnja je bila ispunjena neodgovornim ponašanjem poput vožnje kroz crveno svetlo i preglasne muzike.

Kada su stigli do odredišta, taksista je strancu saopštio da vožnja košta 3.000 dinara, što je stranca šokiralo s obzirom na pređeni put. Nakon konfrontacije sa taksistom, stranac je odlučio da ne plati previsoku cenu vožnje i zapretio je pozivom policije. Ova situacija je eskalirala kada je taksista agresivno reagovao, čak uzimajući strancu telefon iz ruku. Ipak, stranac je uspeo da se izvuče iz neprijatne situacije bez plaćanja previsoke cene vožnje.


Na kraju svog posta, stranac je podelio savete sa drugim turistima, naglašavajući da treba izbegavati nasumične taksije noću, čak i ako deluju legitimno, te da uvek treba proveriti da li taksista koristi ispravan taksimetar pre početka vožnje.

Ovo iskustvo stranca u Beogradu pokazuje da je borba protiv prevaranata među taksistima i dalje aktuelna tema, te da je važno biti oprezan prilikom korišćenja taksi usluga, posebno kao turista u nepoznatom gradu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading