"NE MENJAM LIČNU KARTU, DRŽAVU I SVOJE PRIJATELJE" Vučević oštro o optužbama opozicije! (FOTO)

Autor:

Vesti

07.04.2024

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pitanje da prokomentariše optužbe koje su stigle iz Stranke slobode i pravde, Vučević je istakao da su ga pobrkali sa njihovim stranačkim funkcionerom Borkom Stefanovićem.

"NE MENJAM LIČNU KARTU, DRŽAVU I SVOJE PRIJATELJE" Vučević oštro o optužbama opozicije! (FOTO)

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

Danas je predsednik Srpske napredne stranke, Miloš Vučević, javno odbacio optužbe da je promenio prebivalište iz Novog Sada u Beograd. Kao dokaz, novinarima je pokazao svoju ličnu kartu, ističući da niti je menjao prebivalište, niti se stidi svog imena.

Na pitanje da prokomentariše optužbe koje su stigle iz Stranke slobode i pravde, Vučević je istakao da su ga pobrkali sa njihovim stranačkim funkcionerom Borkom Stefanovićem. Dodatno je poručio da nema nameru da menja ličnu kartu, državu ili svoje prijatelje, naglašavajući da je to ono što ih razlikuje.

Vučević je takođe istakao da je nedavno potpisao dokumente koji se tiču koalicionih sporazuma, potvrđujući saradnju sa koalicionim partnerima.

- Ja sam juče potpisivao dokumente, to su koalicioni sporazumi. Ja sam predsednik Srpske napredne stranke, pa sam sa svim ovim našim koalicionim partnerima potpisao dokument. Potpisao sam saglasnost da može moje ime da se koristi na listi, kao što su i svi ostali koalicioni partneri. I potpisao sam dokument da ovlašćujemo Darka Glišića kao predsednika izvršnog odbora SNS-a da može da preda listu - rekao je Vučević odgovarajući na pitanja novinara nakon što je ta stranka s koalicionim partnerima predala listu GIK-u za beogradske izbore.

Vučević je potom i pokazao ličnu kartu u kojoj piše, kako je rekao, da je njegov dokument izdat u Policijskoj upravi Novi Sad.

Ne menjam ličnu kartu, ne menjam državu i ne menjam svoje prijatelje. To je ono što nas razlikuje - poručio je Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (32)

Loading
Nemanja

07.04.2024 13:34

Ne morate nikome da se pravdate, ko još veruje žutoj štampi žutih...

Altman aktiv

07.04.2024 13:37

Bljuvotina ovih opozicionih fašista su svakim danom sve ogavnije. Polaze od sebe pa projektuju sve svoje mane na druge.

Mikonos

07.04.2024 13:38

Većina opozicionih lidera su manje više strani državljani ili strane sluge na privremenom radu u Srbiji. Takvi ološi su našli da izmišljaju da je neko promenio mesto prebivališta.

Milan

07.04.2024 13:39

Optužbe opozicije su benigne, jer nemaju pokriće u činjenicama