TADIĆ U VOJVODINI? I Mandarić veruje u ČUDO!

Autor:

Sport

07.04.2024

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"To je jedan san"

TADIĆ U VOJVODINI? I Mandarić veruje u ČUDO!

Foto: Starsport

Dušan Tadić u Vojvodini. Tu želju je izrazio je predsednik "lala" Dragoljub Zbiljić na skupštini kluba, na kojoj je za novog potpredsednika imenovan Milan Mandarić, biznismen koji je pravio čuda sa brojnim klubovima kao vlasnik, pre svega Portsmutom i Lesterom, uvodeći ih u Premijer ligu, a "lisice" su 2016. osvojile i titulu.

Istim povodom oglasio se i Mandarić sada.

Republika

Foto: FK Vojvodina

Milan Mandarić u Vojvodini

- To je jedan san. Vojvodina je imala fantastične igrače, a Dušan je jedan od njih. On ima svoje obaveze u Fenerbahčeu. Vojvodina je mesto gde je Dušan fudbalski odrastao i igrao. Verujem da će jednog dana, kada vidi da ide u penziju, da će doći da pomogne Vojvodini, rekao je Milan Mandarić.

Potom je otkrio i kako je došlo do saradnje sa Vojvodinom.

- Našao sam se da rukovodstvom Vojvodine na proslavi povodom 110 godina postojanja kluba. Ljudi iz kluba su me pozvali i lepo dočekali. Bilo je veoma lepo. Potom su mi ponudili da budem član uprave kluba. Na kraju sam se složio da ne budem predsednik, već potpredsednik i odgovoran za fudbal, kao i da budem član uprave na čelu Vojvodine. Imam veliku vremensku fleksibilnost. Moje obaveze podrazumevaju sastavljanje tima, eventualnu prodaju nekih igrača, kao i dovođenje dobih fudbalera. Želimo da napravimo pomak koji Vojvodina zaslužuje, objasnio je Mandarić.

Podsetimo, Zbiljić je na promociji novog potpredsednika rekao:

Posle Milana, Dušan Tadić je sledeći za pregovore. Ovim putem ga pozivam. Dušane, čekamo te. Na njemu je da ponese kapitensku traku. On bi trebalo da bude taj Miloš Šestić iz 1988/89. Oko njega može da se stvori baza za velike snove. Nakon Milana Mandarića, očekujemo njega u klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading