TADIĆEV OTAC EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU: Petar OBEĆAO i otkrio kada se Dušan VRAĆA U VOJVODINU

Autor:

Sport

27.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vošu mnogo volimo i za nju navijamo, ali Duća odlično igra u Fenerbahčeu, iskren je Tadić senior.

TADIĆEV OTAC EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU: Petar OBEĆAO i otkrio kada se Dušan VRAĆA U VOJVODINU

Foto: Profimedia

Dušan Tadić u Vojvodini. Tu želju je izrazio je predsednik "lala" Dragoljub Zbiljić na skupštini kluba, na kojoj je za novog potpredsednika imenovan Milan Mandarić, biznismen koji je pravio čuda sa brojnim klubovima kao vlasnik, pre svega Portsmutom i Lesterom, uvodeći ih u Premijer ligu, a "lisice" su 2016. osvojile i titulu.

- Posle Milana, Dušan Tadić je sledeći za pregovore. Ovim putem ga pozivam. Dušane, čekamo te. Na njemu je da ponese kapitensku traku. On bi trebalo da bude taj Miloš Šestić iz 1988/89. Oko njega može da se stvori baza za velike snove. Nakon Milana Mandarića, očekujemo njega u klubu - rekao je Zbiljić.

Odgovor kapitena "orlova" nije stigao u Novi Sad, a do njega nije došla ni Republika, a pokušali smo da stupimo u kontakt s Dućom na broj na koji nam je ranije ljubazno odgovarao. Međutim, Dušanov otac Petar Tadić nam je ekskluzivno za naš portal otkrio kad bi Duća mogao da se vrati među novosadske crveno-bele.

Republika

Foto: Nebojša Mandić

Petar Tadić

- Mi Vošu mnogo volimo, za nju navijamo. Dušan je imao 15 godina kad je došao u Vojvodinu i tu počeo da se afirmiše. Međutim, Duća igra odlično u turskom Fenerbahčeu, te još ne pomišlja da se vraća u Srbiju i završava karijeru. Ali, obećavamo, ako se ikada bude vratio u srpski fudbal, biće to u našu Vojvodinu. Ja bih to najviše voleo - da bude kapiten - poručio nam je Petar Tadić.

On je poručio da su "lale" mnogo dobile dolaskom Mandarića, te očekuje još bolje dane.

- Milo mi je što se Mandarić vratio. On je dokazao u belom svetu da ume da poveže stvari, da napravi čudo. U upravi Vojvodine su ozbiljni ljudi, stvarno verujem da mogu mnogo toga da naprave - zaključio je Tadić senior.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading