"OVO JE IZMIŠLJOTINA" Žarko Mićin, šef kabineta ministra odbrane, brutalno odgovorio na lažne optužbe SSP: Vučević nije menjao mesto prebivališta

Autor:

Vesti

07.04.2024

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mićin je naglasio da je Vučević u svojstvu predsednika vladajuće stranke potpisao koalicioni sporazum sa strankama koje učestvuju na izborima u prestonici.

"OVO JE IZMIŠLJOTINA" Žarko Mićin, šef kabineta ministra odbrane, brutalno odgovorio na lažne optužbe SSP: Vučević nije menjao mesto prebivališta

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije,Tanjug/NENAD MIHAJLOVIC,Printscreen Instagram milosvucevic/zarkomicin

Žarko Mićin, šef kabineta ministra odbrane Miloša Vučevića, reagovao je na lažne optužne Stranke slobode i pravde i naglasio da je Vučević u svojstvu predsednika vladajuće stranke potpisao koalicioni sporazum sa strankama koje učestvuju na izborima u prestonici.

- Ovo je bezočna laž i izmišljotina Stranke slobode i pravde po Đilasovom nalogu. Miloš Vučević nije menjao prebivalište iz Novog Sada, a juče je u svojstvu predsednika SNS potpisao koalicioni sporazum sa strankama koje uz nas učestvuju na izborima u Beogradu, a NE podršku listi Aleksandar Vučić - Beograd sutra. Ovakve laži su jasan dokaz na šta su sve spremni ljudi iz Đilasove stranke samo da bi bacili senku na veličanstvenu pobedu u Beogradu koja nam predstoji. Ali, šta koga to čudi kada su sopstvenu zemlju išli da pljuju i ponižavaju pred strancima - stoji na društvenim mrežama Mićina.

Foto: Printscreen Instagram milosvucevic/zarkomicin

Objava na Instagramu Žarka Mićina

 

Da podsetimo, Miloš Vučević, ministar odbrane, mandatar za sastav nove vlade i predsednik SNS, kaže za Republiku da sada više nego ikada moramo biti jedinstveni i okupljeni oko ideje slobode, srpske zastave i čoveka koji na najbolji mogući način reprezentuje sve vrline našeg naroda - predsednika Vučića.

- Mi Srbi smo svoju kuću izgradili nasred puta. Kroz istoriju su nas udarali razni vetrovi. Nažalost, takva sudbina nas prati vekovima. Ubuduće očekujem kulminaciju ovakvih istorijskih izazova. Pritisci na našu otadžbinu i naš narod će se odvijati u tri pravca: udari na Beograd jer vodi suverenu politiku, promocija lažne države Kosovo u međunarodnim forumima, razvlašćivanje Republike Srpske i njena stigmatizacija navodnim genocidnim žigom - navodi Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (18)

Loading
Branko N

07.04.2024 12:05

Pa nije Vučević kao Borko Stefanović koji je menjao i ime i prebivališta po potrebi.

Maja

07.04.2024 12:06

Još jedna laž u nizu opozicionih medija na račun istaknutih članova SNSa i predstavnika države Srbije

Jovan

07.04.2024 12:11

Pa samo se lazima i sluze,nikada nisu ni imali nameru da budu casni i posteni pa da neko mozda i glasa za ovakvu opoziciju.

Mila

07.04.2024 12:16

Djilas izmislja lazi misleci da narod slusa, dosta je ovakvih lazi narod hoce mir i napredak