DUŠAN VLAHOVIĆ DOBIJA NOVOG TRENERA?! Alegrija je Juventus već OTPISAO!

Autor:

Sport

08.04.2024

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je izvesniji rastanak.

DUŠAN VLAHOVIĆ DOBIJA NOVOG TRENERA?! Alegrija je Juventus već OTPISAO!

Foto: Tanjug/AP

Alegri i Vlahović

Posle starta sezone koji je obećavao da bi Juventus posle višegodišnjeg posta mogao da napadne titulu u Seriji A, dogodio se pad koji je ponovo razotkrio sve mane sakrivene ispod solidnih rezultata. 

Masimilijano Alegri jednostavno ne ume da vodi ekipu na raspolaganju, a niko ne može da porekne igrački kvalitet. Pored imena kao što su Dušan Vlahović, Federiko Kjeza, Adrijen Rabio i drugi, veoma je teško reći da nešto ne štima u igračkom kadruu. 

Informacija koju prenosi renomirani Fabricio Romano je da će se razlaz između Maksa i "stare dame" desiti na kraju sezone, te da tada treba očekivati novo ime u priči. 

Foto: Tanjug/AP

Masimilijano Alegri

- Sve je izvesnije razlaz Alegrija i Juventusa, i to bi trebalo da se dogodi u junu. Iako, mu ugovor važi još godinu dana, ali to se neće desiti, neće biti pun mandat trener Juventusa. Ako ne bude većih iznenađenja, Alegri neće naredne sezone biti trener kluba iz Torina - rekao je Fabricio Romano.

Deluje da će promena stratega možda naterati Dušana da razmisli o novom ugovoru i ostanku u Juventusovom povratku na staze slave. Pominju se mnoga imena koja bi mogla da izvrše obnovu kluba. 

Antonio Konte, Zinedin Zidan, sve su to imena koja su na ovaj ili onaj način ostavila traga u Torinu i mogla bi da ponesu na sebe vraški težak posao u vidu povratka Juvea na vrh Italije. 

Da li će do toga doći, ostaje da se vidi tek od kraja sezone. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading