NEMA SREĆE DUŠAN VLAHOVIĆ! Srpskom reprezentativcu PONIŠTILI DVA GOLA!

Autor:

Sport

07.04.2024

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju je "stara dama" izvojevala pobedu, neki bi rekli nezasluženo.

NEMA SREĆE DUŠAN VLAHOVIĆ! Srpskom reprezentativcu PONIŠTILI DVA GOLA!

Foto: Starsport

Na Alijanc stadionu u Torinu, odigran je jedan od retkih mečeva koji nema svoje ime u svetu fudbala - duel između Juventusa i Fiorentine. Iako su navijači očekivali uzbudljivu utakmicu, rezultat je bio daleko od toga - 1:0 za "staru damu".

Jedini gol na utakmici postigao je Federiko Kjeza, čime je Juve došao do minimalne pobede. Nakon kornera, lopta se odbila do Gatija koji je lakoćom poslao loptu u mrežu, dajući tako svojoj ekipi prednost koju Fiorentina nije uspela da anulira.

 

 

Srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Filip Kostić su počeli meč, a napadaču Juventusa su poništena dva gola zbog ofsajda.

Iako je Juventus ostvario pobedu, utisak je da je Fiorentina zaslužila bar bod. Tokom meča, ljubičasti su imali 74% poseda lopte, ali nisu uspeli da probiju odbranu Juventusa i realizuju svoje prilike.

Istakao se i golman Juventusa, Vojček Ščesni, koji je sjajnim intervencijama sprečio Fiorentinu da postigne gol. U jednom trenutku, Nikoas Gonzales imao je odličnu priliku da zatrese mrežu, ali njegov udarac završio je pored stative, zahvaljujući odličnoj reakciji Ščesnija.

 

 


Na terenu se našao i mladi Mojze Kin, koji je zamenio Dušana Vlahovića. Ovaj trenutak bio je značajan za Fiorentinu, ali nažalost, nije doneo željeni rezultat.

Iako je Juventus slavio minimalnom pobedom, utisak je da je Fiorentina bila ravnopravan protivnik i da je zaslužila više od poraza.

 

 

Fudbaleri "stare dame" ostali su trećeplasirana ekipa Serije A sa četiri boda prednosti u odnosu na Bolonju, dok Fiorentina nastavlja da luta sredinom tabele sa 43 osvojena poena. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading