DA LI JE KEJT MIDLTON UMRLA JOŠ U JANUARU? Lažni video i teorije zavere oko nestanka princeze uzdrmali javnost!

Autor:

Svet

08.04.2024

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak Kejt Midlton iz javnosti

DA LI JE KEJT MIDLTON UMRLA JOŠ U JANUARU? Lažni video i teorije zavere oko nestanka princeze uzdrmali javnost!

Foto: printskrin


Nestanak Kejt Midlton, supruge princa Vilijama, iz javnosti je postala je jedna od najvećih misterija u Velikoj Britaniji. Otkako je poslednji put viđena u javnosti 25. decembra prošle godine, spekulacije o njenom nestanku su sveprisutne. Nakon operacije abdomena 17. januara, Kejt se navodno oporavljala u udobnosti svog doma, ali od tada joj se gubi svaki trag.

Teorije zavere i nedostatak informacija

Nedostatak informacija o Kejt Midlton doveo je do različitih teorija zavere koje kruže internetom. Jedna od njih čak sugeriše da je princeza preminula još u januaru, dok drugi tvrde da se njeno oporavak od operacije možda ne odvija onako kako je zvanično saopšteno.

Skandali i kontroverze

Tokom ovog perioda, dogodili su se i neki manji skandali, poput kontroverze oko fotografija koje su se pojavile na društvenim mrežama. Takođe, pojavio se i mutan video na kojem su navodno prikazani Kejt i Vilijam, ali je identitet osobe pored princa bio nejasan. Takođe, pojavio se i video snimak na Instagram profilu prinčeva od Velsa u kojem Kejt navodno govori o svojoj borbi sa kancerom, ali su stručnjaci izrazili sumnju u autentičnost ovog videa.

 

Reakcija javnosti


Reakcija javnosti na nestanak Kejt Midlton je podeljena. Dok neki izražavaju sumnju u zvanične informacije, drugi izražavaju svoju zabrinutost i želju za povratkom princeze na javnu scenu. Društvene mreže su preplavljene komentarima i spekulacijama o sudbini Kejt Midlton, dok se Bakingemska Palata i dalje nije oglasila povodom ovog slučaja.

Nestanak Kejt Midlton iz javnosti i dalje ostaje misterija, a Britanci i šira javnost i dalje čekaju sa nestrpljenjem da saznaju istinu o sudbini svoje princeze.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
AlexRa

08.04.2024 22:23

Da li neko stvarno misli da Bakingemska palata, zvanično, a bez provere, objavljuje lažne snimke, fotografije, obaveštenja i saopštenja...?! Da je nisu možda ubili, pa sad to zataškavaju na neodređeno...?! Nje kao nema, ceo svet to zna, i svi ćute... Zašto? U korist čega mazanje očiju? I šta bi to na kraju trebalo da se desi?! Da Megan Markl bude Kraljica, anglosaksonski narodi se ujedine protiv ostatka sveta... Dajte bar jedan realan scenario, ili teorije zavere nemaju ni svrhu, ni poentu, već su samo lupetanja dokonih ljudi. Btw, nije Princeza dužna da se bilo kome pravda!!! Tako bi svi malo trebali-prvo u svoje dvorište, pa tek onda preko tarabe. U svakom smislu.

Odgovori 15 9
Lela

10.04.2024 07:56

@AlexRa - Da, objavljuje i zamajava svet. Šta je bilo sa fotografijom za dan majki? I onaj snimak sa Vilijam i Kejt je montiran, kao da lebde a ne da šetaju i da bas niko od ljudi sto sede okolo ne baci pogled na njih i da ih ne prepozna. I kako to da na navodnom snimku od Kejt nestaje njen prsten i pojavljuju se dva reda zuba? Čudo ili AI. I Čarls je jasno dao izjavu da mu je Kamila samo prijateljica, znaci da je lagao. Taj snimak još postoji. Nemojte biti naivni, toliko toga se krije o njima i njihovom neprocenjivom bogatstvu. Kraljica je kako tako uspevala da sacuva tu lažnu sliku ali su se ovi sad pogubili. I zašto je Dijana rekla da se plaši da će njen muz iscenirati saobraćajnu nesreću i tako je ubiti i šta se dogodilo?