NIJE MI NIŠTA, CIPELE SAM KUPILA NA SNIŽENJU: O čemu žene najčešće lažu muškarce?

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

09.04.2024

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako muškarci žive u uverenju da odlično poznaju žene, istina je ipak, malo drugačija.

NIJE MI NIŠTA, CIPELE SAM KUPILA NA SNIŽENJU: O čemu žene najčešće lažu muškarce?

Foto: Shutterstock

A kada se tome doda i činjenica da dame "rutinski" kriju određene stvari od muškaraca, jasno je da žene nisu uvek otvorena knjiga.

Postoji više razloga zbog kojih žene lažu muškarce, i obično je to nastojanje da se zadrži mir u kući ili da se ne povredi jači pol.

Takođe, postoje stvari o kojima dame jednostavno nikada ne žele da pričaju, i tu nema kompromisa - biće kako one kažu ili nikako!

Najčešće ženske laži:

Broj ljubavnika

Iskustvo kaže da je ovu temu najbolje preskočiti - jer ovde nema dobrog odgovora, naročito ako je žena imala više prethodnih partnera. Zato i ne čudi što dame retko kad daju tačan odgovor na ovo pitanje.

Da li je zadovoljna intimnim odnosima

Još jedna velika nepoznanica za muškarce! Većina žena će voditi računa o tome da ne povredi mušku sujetu, i radije će prećutati ako nečim nisu zadovoljne.

Kupovina na sniženjima

Žensku ljubav prema kupovini je teško opisati, a sa muške strane, skoro nemoguće shvatiti.Zato i ne čudi što je ovo stvar o kojoj dame retko govore istinu, i umesto da njihovog partnera zaboli glava od cifara, lakše je reći da je sve kupljeno na popustu i da je bilo skoro džabe!

Republika

Foto: shutterstock

 

Ah, ta težina

Jedna od tema koju je bolje izbegavati kada se radi o damama je njihova visina, a naročito težina. Uostalom, nema muškarca koji bar 10 puta nije čuo čuvenu rečenicu: Vaga laže!

Pogrešan broj telefona

Kako da se najlakše odbranite od dosadnog udvarača? Date mu broj telefona, koji je, gle slučajnosti, pogrešan.

Uz malo sreće, to će biti dovoljno.

Kašnjenje

Za muškarce je čekanje žene da se spremi za izlazak prava agonija. A dame to lakonski rešavaju uobičajenom rečenicom: Biću spremna za pet minuta, iako ne postoje ni teoretske šanse da se to zaista i dogodi.

Nije mi ništa

Kad je žena loše volje, a muškarac je pita šta joj je, najčešće prvo odgovara da joj nije ništa iako je jasno da nešto nije u redu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading