VIMBLDON SE POKLONIO ĐOKOVIĆU! Evo u čemu je Nole NEPRIKOSNOVEN!

Autor:

Sport

22.05.2024

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se turnir u Engleskoj.

VIMBLDON SE POKLONIO ĐOKOVIĆU! Evo u čemu je Nole NEPRIKOSNOVEN!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković - Vrhunski Atleta i Vimbldonski Šampion

Novak Đoković, srpski teniser, neosporno je jedan od najvećih igrača u istoriji tenisa. Jedan od ključnih elemenata njegove igre jeste izuzetni atletizam, koji mu omogućava da se iz "gotovih" situacija vrati i na kraju trijumfuje nad protivnicima.

Neverovatni Poeni i Dostignuća

 

 


Oficijalna stranica Vimbldona na društvenoj mreži "X" nedavno je posvetila objavu Đokovićevim neverovatnim dostignućima na terenu. U njoj je prikazano nekoliko slika i videa koji pokazuju Novakovu neverovatnu sposobnost da se vrati iz teških situacija i na kraju osvoji poen. Ovi podvizi su zabeleženi u mečevima protiv Karlosa Alkarasa, Andreja Rubljova, Bernarda Tomića i mnogih drugih protivnika koji su navedeni u objavi. Broj ovakvih poena je zaista impresivan, a upravo ovakvim "otimanjem" poena, Đoković je uspevao da slomi svoje protivnike i dođe do pobede.

Vimbldonski Trijumfi

Podsetimo, Novak Đoković je u dosadašnjoj karijeri osvojio Vimbldon sedam puta, ostavivši nezaboravan trag u istoriji ovog prestižnog teniskog turnira. Prvi put je osvojio titulu 2011. godine, kada je pobedio Rafaela Nadala i preuzeo prvo mesto na ATP listi. Nastavio je sa trijumfima 2014. i 2015. godine, a potom je ponovio uspeh od 2018. do 2022. godine, osim 2020. kada mu je zbog pandemije koronavirusa izostala prilika da se bori za novi pehar u Londonu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading