POSLE OSVOJENOG KUPA! Glazer OTKRIO najveću ŽELJU!

Autor:

Sport

22.05.2024

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski čuvar mreže značajno doprineo "duploj kruni" Crvene zvezde.

POSLE OSVOJENOG KUPA! Glazer OTKRIO najveću ŽELJU!

Foto: Starsport

Fantastično čuva gol Crvene zvezde Omri Glazer koji je ušao u srce svih navijača, a kako sam ističe, raduje se suboti i proslavi titule od 19 časova na utakmici sa Čukaričkim.

- Uspeli smo da osvojimo "duplu krunu" i veoma sam srećan zbog toga. Znam koliko je navijačima važno da se svaki trofej osvoji, a i mi fudbaleri volimo medalja i odličja. Ponosan sam na sve ono što smo uradili ove sezone, a sve uspehe želimo da zaokružimo u subotu pred punom Marakanom. Znam da je besplatan ulaz i da će biti ceremonija, tako da se nadam da će zvezdaši napuniti tribine i da ćemo imati crveno-belu žurku - počeo je Glazer.

Foto: Starsport

 

Izraelskog reprezentativca je u Loznici bodrila cela porodica. Na tribinama su bili njegovi roditelji, kao i supruga, ali on ne krije oduševljenje podrškom koju klub s Marakane ima čitave sezone.

Iz dana u dan sam sve više uveren u to da je Zvezda najveći klub na ovim prostorima. Neverovatna podrška navijača, i to ne može da se opiše rečima, već mora da se oseti. Zahvalan sam na tome što sam deo svih uspeha Zvezde. Još jednom, odigrali smo fantastičnu sezonu i želimo da je pred punom Marakanom u subotu zaokružimo, uz trijumf naravno - podvukao je Omri Glazer.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Omri Glazer i Zoran Popović

Podsetimo, izabranici Vladana Milojevića odbranili su pehar Kupa Srbije, pošto su u finalu na novoizgrađenom stadionu Lagator u Loznici savladali Vojvodinu iz Novog Sada rezultatom 2:1.

Golove za crveno-bele postigli su Mirko Ivanić u 37. i Uroš Spajić u 66. minutu, dok je Aleksa Vukanović bio strelac za Novosađane u sudijskoj nadoknadi vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading