OTKRIVENI DETALJI ESTRADNIH RATOVA: Jana sa Stojom godinama ne priča, a ovaj pevač okreće glavu kad se sretnu!

Autor:

Zabava

11.10.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica progovorila o sukobima koje ima sa drugim pevačima.

OTKRIVENI DETALJI ESTRADNIH RATOVA: Jana sa Stojom godinama ne priča, a ovaj pevač okreće glavu kad se sretnu!

Foto: TV Pink/printscreen, ATA Images

Pevačica Jana Todorović sinoć je bila gost u emisiji "AmiG Show" kod voditelja Ognjena Amidžica. Tokom jedne od popularnih rubrika iz ove emisije, "Teška pitanja", Jana je govorila o odnosu sa koleginicom Stojankom Novaković Stojom. Jana je otkrila da njih dve uopšte nemaju komunikaciju i da se jedna drugoj čak ni ne javljaju, a još više je sve šokiralo priznanje da postoji još jedan kolega sa kojim ima sličnu relaciju. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jana Todorović

- Ne razgovaram sa Stojom, ne pozdravljamo se, ne znam iz kog razloga. Prestala je da se javlja, nekada samo iz daleka, pa sam rekla: "Ili se pozdravljamo ili ne". Ja se ne javljam Jašaru u poslednje vreme, ni on meni. On okrene glavu, naravno, okrenem i ja. Mi letimo iz Ciriha za Beograd, bilo je nešto oko nekih pregleda ili tako nešto, bio je moj suprug. Vidimo da Vesna i Đole ulaze u avion, seli su i odmah su zaspali - rekla je Jana.

Takođe u sinoćnoj emisiji Jana je rešila i nesuglasice sa Đoletom i Vesnom Đogani, koji su takoe bili Ognjenovi gosti, za koje je todorovićeva mislila da takođe imaju neki problem, ali su na kraju došli do zaključka da je sve jedan veliki nesporazum i ja je među njima sve u najboljem redu. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Vesna i Đole Đogani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading