PALE MASKE! Jana Todorović priznala: Jašar mi se ne javlja, sa Stojom ne pričam

Autor:

Zabava

11.10.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo je estradnih ličnosti koji javno prozovu svoje kolege, kao što je to uradila Jana Todorović

PALE MASKE! Jana Todorović priznala: Jašar mi se ne javlja, sa Stojom ne pričam

Foto: TV Pink/printscreen, ATA Images

Gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, pevačica Jana Todorović je odgovarala u okviru rubrike "Teška pitanja", pa skinula maske kada su odnosi među estradnjacima u pitanju.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

Naime, Jana je javno priznala da ne priča s koleginicom Stojom Novaković, kao i da okreće glavu od Jašara Ahmedovskog kada se sretnu. Svi prisutni su ostali šokirani nakon te Janine izjave, a ona je rekla da samo priča istinu. 

- Ne razgovaram sa Stojom, ne pozdravljamo se, ne znam iz kog razloga. Prestala je da se javlja, nekada samo iz daleka, pa sam rekla: "Ili se pozdravljamo ili ne." Ja se ne javljam Jašaru u poslednje vreme ni on meni. On okrene glavu, naravno, okrenem i ja. Mi letimo iz Ciriha za Beograd, bilo je nešto oko nekih pregleda ili tako nešto, bio je moj suprug. Vidimo da Vesna i Đole ulaze u avion, seli su i odmah su zaspali - rekla je Jana u emisiji "Amidži šou".

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading