RISTOVSKI PRED KOMŠIJAMA RAZMENJIVAO NEŽNOSTI SA 39 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM: Par uhvaćen na delu, ove scene šokirale su sve prisutne!

Autor:

Zabava

11.10.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Lazara Ristovskog otkrile da se Anica uselila u njegov stan i da razmenjuju nežnosti pred svima.

RISTOVSKI PRED KOMŠIJAMA RAZMENJIVAO NEŽNOSTI SA 39 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM: Par uhvaćen na delu, ove scene šokirale su sve prisutne!

Foto: Instagram.com

Anica i Lazar

Lazar Ristovski ne odvaja se od svoje 39 godina mlađe devojke Anice Lazić, s kojom je počeo i da živi zajedno u njegovom luksuznom stanu u Beogradu na vodi.

Kako Kurir saznaje, vremešni glumac je totalno "odlepio" za svojom lepšom i mlađom polovinom, tako da su njih dvoje, ubrzo nakon što se on razveo od svoje dugogodišnje supruge Danice s kojom je bio u braku 42 godine, počeli da dele i krov nad glavom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com/anicalazicofficial

 

Kako prenose njihove komšije, oni se nisu ni skrivali u kraju gde žive, pa nam je iz više izvora potvrđeno da su ih u poslednje vreme tamo često viđali zagrljene i kako na opšte iznenađenje slučajnih prolaznika, javno razmenjuju nežnosti.

Lazar i Anica svoju vezu kriju već godinu dana, a o razlici u godinama javnost ne prestaje da priča. Posebno zanimljiv "detalj" jeste i podatak da je njegov sin Jovan upravo Aničina generacija.

Ipak, Anici i Lazaru to ne smeta, što se može zaključiti i iz Lazarevog komentara na saznanje o njegovoj novoj vezi, kao i o njihovim zajedničkim fotografijama i izlivima nežnosti na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading