Jašarov spektakl zatvara letnju sezonu koncerata: Folk legenda izabrala orkestar za koncert na Tašu

Autor:

Zabava

09.08.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike zvezde domaće i svetske muzičke scene nastupile su ovoga leta u Beogradu, a za kraj sezone ostao je spektakl koji je publika čekala više od četiri decenije – koncert Jašara Ahmedovskog na stadionu Tašmajdan.

Jašarov spektakl zatvara letnju sezonu koncerata: Folk legenda izabrala orkestar za koncert na Tašu

Foto: Jašar- Ivana Stevanović, Endži: By Šljivić

Jašar Ahmedovski

Tako će publika 9. septembra imati prilike da uživa u neprolaznim hitovima legendarnog pevača Jašara Ahmedovskog u poslednjem velikom događaju na otvorenom, pre nego što se koncerti prebace u zatvorene dvorane.

Prvobitni datum koncerta zbog tragedija koje su pogodile Srbiju pomeren je za kraj leta, a Jašar želi da se na pravi način oduži publici za ljubav, podršku i razumevanje, tako da je već ovih dana počeo sa probama repertoara, a pošto želi da sve zvuči savršeno, muzička podrška biće mu orkestar na čijem čelu je Endži Mavrić.

Republika

Foto: Jašar- Ivana Stevanović, Endži: By Šljivić

 

Endži će specijalno za ovu priliku, u želji da priušti publici pravi muzički spektakl, slavni instrumentalista, producent i kompozitor, uz sebe okupiti najbolje muzičare regiona. Uz njihovu pratnju Jašar će izvesti hitove poput „Jednoj ženi za sećanje“, „Svako svome mora da se vraća“, „Isplači se, biće ti lakše“, „Moj bagreme beli“, „Kad sveća dogori“, „Još te volim“, „Ceo grad je plakao za nama“, „Otkud tebe da se setim“, „Ti pripadaš samo meni“, „Venčajte me sa njenom lepotom“ i mnoge druge.

Karte kupljene za prvi datum važe i za novi termin, a u VIP sektoru, za barskim stolovima i u parteru 2 već dugo nema slobodnih mesta tako da je onima koji žele da čuju folk legendu zasad na raspolaganju mali kontigent ulaznica na tribinama i u parteru I.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading