ĐOKOVIĆ U CENTRU PAŽNJE: Novak ODUŠEVIO objavom - sjajan gest Srbina! (FOTO)

Autor:

Sport

09.08.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo je drugi teniser sveta pokazao svoje divne osobine.

ĐOKOVIĆ U CENTRU PAŽNJE: Novak ODUŠEVIO objavom - sjajan gest Srbina! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Danska teniserka Karolina Voznijacki trijumfalno se vratila na teren, posle više od tri i po godine pauze, pošto je u prvom kolu WTA turnira u Montrealu savladala Australijanku Kimberli Birel, rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 6:2.

Voznijacki, nekada prva teniserka sveta, nije igrala još od Australijan opena 2020. godine, kada je u trećem kolu poražena od Tunišanke Ons Žabur, rezultatom 2:1.

Trijumf nekada prve teniserke, koja je čelo WTA karavana držala još 2010. godine, sa svega 20 godina starosti, nije prošao neopaženo, a jedan od onih koji je Karolini čestitao na povratku na teren jeste i Novak Đoković.

Naime, drugi teniser sveta se oglasio na društvenoj mreži Instagram, a tom prilikom je Dankinji uputio jasnu poruku.

Dobrodošla nazad, Karo - napisao je na Instagramu Đoković, koji se i dalje odmara na primorju pred nastavak teniske sezone. 

Republika

Foto: Instagram/Printscreen/djokernole

Novakov stori na Instagramu

Inače, Voznijacki je 2018. godine osvojila Australijan open, a dve godine kasnije je na istom mestu odlučila da se povuče iz tenisa, a za to vreme se oženila i rodila dvoje dece.

U narednoj rundi je očekuje megdan sa aktuelnom šampionkom Vimbldona Čehinjom Marketom Vondrušovom, što će biti prava provera za popularnu Karo da vidi gde se trenutno nalazi u odnosu na ostale najbolje igračice sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading