BRITANKA ZARAĐUJE BOGATSTVO ZBOG NOVAKA! Đokovićev reket kojim je OSVOJIO prvi Vimbldon na AUKCIJI!

Autor:

Sport

28.07.2023

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato i koliko će koštati.

BRITANKA ZARAĐUJE BOGATSTVO ZBOG NOVAKA! Đokovićev reket kojim je OSVOJIO prvi Vimbldon na AUKCIJI!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Sećate li se prve titule Novaka Đokovića na Vimbldonu?

Davne 2011. godine Nole je u finalnom meču u Londonu savladao Rafaela Nadala sa 3:1 (6:4, 6:1, 1:6, 6:3), okusio je travu Centralnog terena i dan kasnije prvi put se popeo na vrh ATP liste.

Priređen mu je i veliki doček u Beogradu, a osim svih u Srbiji Nole je pre 12 godina obradovao i jednu Britanku. O čemu se zapravo radi?

Đokovićev reket posle finala završio je u rukama izvesne Koredile Mekenči. Ona ga je dugo čuvala, a sada je rešila da ga stavi na aukciju i proda! Veruje se da će on dostići cenu od deset do 15 hiljada funti! Aukcija će se održati u engleskom gradu Velingborou, a Koredila je otkrila da je 2011. godine bila praćena srećnom zvezdom.

- Već sam imala sreće da dobijem karte za Vimbldon kroz lutriju, tako da je bilo neverovatno da kući odem sa reketom kojim će Đoković osvojio titulu - poručila je Koredila Mekenči i dodala:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

 

- Bila sam preplavljenja uzbuđenjem zbog te prilike koja se pruža jednom u životu od nekoga čiju posvećenost i disciplinu u sportu izuzetno cenim.

Reket će se pojaviti kao deo šire prodaje od strane Graham Bad aukcijske kuće, a očekuje se da bude izložen 5. i 6. septembra, te da će okupiti veliki broj teniskih fanatika i kolekcionara širom planete.

Ovaj reket je zaista odličan komad za sve Đokovićeve obožavaoce ili kolekcionare. Zaista je u dobrom stanju posle 12 godina, dok je u unutrašnjosti utisnuto Novakovo ime. Ovaj reket predstavlja ključni trenutak u usponu da postane jedan od najboljih igrača svih vremena - rekao je Dejvid Konveri, šef odeljenja sportskih suvenira na aukciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading