KRIJE SE U STANU NAKON SKANDALA! Otkriveni ŠOK DETALJI o Jadranki Barjaktarović: Zapuštena je, HAOS!

Autor:

Zabava

08.08.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kozmetičarka otkrila šok detalje o kontroverznoj pevačici!

KRIJE SE U STANU NAKON SKANDALA! Otkriveni ŠOK DETALJI o Jadranki Barjaktarović: Zapuštena je, HAOS!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Pevačica Jadranka Barjaktarović zbog političkog skandala retko kad izlazi iz stana, koji je kupila od pevanja Milu Đukanoviću. Kako navode domaći mediji, iz stana izlazi samo kad ima važne obaveze ili ide na neki od retkih nastupa, koje ima u poslednje vreme.

Da je tako, za "Kurir" je potvrdila radnica iz obližnjeg kozmetičkog salona, koja poznaje kontroverznu pevačicu. Ona je potvrdila priču Jadrankinog komšije, pa otkrila još nekoliko zanimljivosti.

Republika

Foto: ATA Images

 

- To je sve istina, a reći ću vam i kako znam! Ona toliko retko izlazi iz stana, da i kozmetičke tretmane obavlja kod kuće. Dolazila je i devojka iz našeg salona da je depilira, jednom je bila toliko dlakava i zapuštena da je to bio haos, skoro celu smenu je provela kod nje u stanu da bi je dovela u red - govori radnica salona za "Kurir", pa dodaje:

- Ma haos, to je bilo onda kad nekoliko meseci niko nije znao gde je i šta je. Isti je slučaj i sa noktima, dolazi joj i manikirka u stan, a dva puta mesečno i maserka. Ona isto živi tu u blizini. Nije Jadranka toliko loša u duši, ali ispala je naivna i sad zbog toga ispašta - istakla je devojka.

Prethodno se za gorepomenuti medij oglasio Jadrankin komšija.

- Jako je čudna. Otkad je zabranjena u Srbiji, ali i zbog nekih pretnji kavačkog klana, jako se plaši. Baš retko izlazi iz stana, samo kad mora. Teško je podnela i kad je Milo Đukanović pao s vlasti. Sve joj je krenulo nizbrdo otad. Najčešće je sama, ide samo po neophodne namirnice tu do tržnog centra i vidimo je ponekad namontiranu kad ode jednom u mesec dana da peva u nekom kafiću ili lokalu za nekoliko ljudi. Pevala je i na tim Milovim skupovima, sad od toga nema više ništa. Niko joj ni u kuću ne dolazi. Mislim da nema ni momka. Nije joj trebalo to, bez Srbije je niko i ništa. Shvatila je i ona to, ali sad je kasno. Zaboravljena je kao pevačica. Sećam se da je u jeku tih afera pobegla iz Podgorice i da nekoliko meseci nije ni dolazila u stan. Baš se bila uplašila za život. Mislili smo da je prodala stan, ali se posle vratila - ispričao je pevačicin komšija.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

 

Pevačica je kako se navodi stan od oko 100 kvadrata platila oko 150.000 evra i to sve zahvaljujući činjenici da je 2014. godine nakon pesme ''Biser Crne Gore'' postala miljenica Mila Đukanovića, te je neretko pevala i na privatnim skupovima čelnih ljudi DPS gde je dobijala vrtoglave bakšiše, od kojih je navodno i skupila novac za ovu nekretninu, prenose pomenuti mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading