TUŽNIH ČETRDESET DANA BEZ NJEGA: Bol naše pevačice ne jenjava, održaće POMEN suprugu koji je izvršio SAMOUBISTVO!

Autor:

Zabava

08.08.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i bivša rijaliti učesnica se obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram!

TUŽNIH ČETRDESET DANA BEZ NJEGA: Bol naše pevačice ne jenjava, održaće POMEN suprugu koji je izvršio SAMOUBISTVO!

Foto: instagram.com

Esad Maksimović, pokojni suprug naše pevačice i bivše rijaliti učesnice Nataše Maze, izvršio je 2. jula samoubistvo skočivši sa trećeg sprata na glavu, gde je na licu mesta ostao mrtav.

Kako je pevačica saopštila na društvenoj mreži Instagram, četrdesetodnevni pomen biće održan u petak, 11. avgusta, na Novom bežanijskom groblju. 

Podsetimo, pevačica se nakon samoubistva supruga oglasila za Republiku i ispričala koliko joj je teško.

- Slomljena sam od bola! Zavijena u crno svaki dan sam kod njega na bežanijskom groblju. Ništa nije slutilo na tragediju, ne mogu da se pomirim sa činjenicom da ga više nema... Čuli smo se u 18 časova, rekao je da će se javiti pre nego što legne. U 18:10 je skočio kroz prozor. Znam da me čeka i to mi je jedina uteha - navela je Nataša tada, te dodaje da je imala idiličan brak sa svojim partnerom:

Republika

Foto: instagram.com

Nataša Maza i Esad

- Naš odnos je bio savršen, bili smo 12 godina u braku, uskoro bi nam bila 13. godišnjica. Imali smo mnoge planove, a nismo uspeli da ih ostvarimo. Sećam se poslednjih reči koje mi je rekao, nikad ih neću zaboraviti... Rekao je: "Ljubavi, volim te puno, pa i više od toga..." I prekinuo vezu. Tad sam poslednji put čula glas svog supruga - zaključila je pevačica kroz suze za Republiku.

Iako je Hitna pomoć odmah reagovala, smrt je odmah ustanovljena jer Maksimović nije davao znake života. Kako smo saznali, Nataša je svog supruga sahranila 7. jula i svaki dan obilazi njegov grob na novobežanijskom groblju, donosi mu sve što je voleo da jede i pije i neretko ostane satima kako bi s njim pričala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading