SRCA SU NAM SLOMLJENA ZAUVEK: Baka stradalog dečaka (3) u šoku: "Roditelji su se sedam godina borili za potomstvo, NAŠ ANĐEO NESTAO JE U ČASU"!

Autor:

Hronika

11.10.2023

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Martina Hegediša (3) sa njegovim bratom blizancem roditelji i baka su kobnog dana vodili ka vrtiću i svi su videli kako je nastradao.

SRCA SU NAM SLOMLJENA ZAUVEK: Baka stradalog dečaka (3) u šoku: "Roditelji su se sedam godina borili za potomstvo, NAŠ ANĐEO NESTAO JE U ČASU"!

Foto: shutterstock

Ilona Hegediš, baka po ocu malog Martina (3), kojeg je sa bicikla juče ujutru oko 8 sati, u mestu Orom kod Kanjižeautomobilom na pešačkom prelazu pokosio B. B.(29), u šoku je zbog tragedije koja je kao grom iz vedra ovu porodicu zavila u crno.

Kobnog dana, dečaka i njegovog brata blizanca roditelji i baka su vodili u vrtić.

- Užas, užas...ovo je užasno i nema nam oporavka. Naš anđeo je nestao u času i na naše oči. Bili smo svi zajedno kada je naišao automobil koji se stvorio niotkuda. Nismo ga videli dok nije udario naše dete koje je bilo na korak od nas - prepričava baka za Republiku dok plače za jednim od svoja dva mezimca koji su porodicu uveseljavali svakog dana od njihovog rođenja.

 - Roditelji nisu mogli da imaju decu dugo. Borili su se šest, sedam godina za potomstvo i svi smo bili neopisivo srećni još od trenutka kada smo saznali da ih snaja nosi u stomaku. Kako je uopšte moguće da se ovo dogodi, da nas nešto ovako snađe?- pita se očajna žena neprestano plačući.

Republika

Foto: youtube.com/Kosovo Online

Ilustracija

Pred njenim očima je najjezivija slika iz čitavog života.

- Tek je stao na kolovoz, a mi smo bili u raskoraku iza njega. Odleteo je 20 metara, rekli su da je taj čovek vozio 120 kilometara na sat. Brat koji je od njega mlađi dva minuta bio je takođe na biciklu i sve je video - kazala je Ilona. 

Iako se pronelo da je Martinu u pomoć pritekao kamiondžija koji se zaustavio pred pešačkim prelazom da bi porodicu sa dečacima propustio da pređu ulicu, baka je rekla da je pomoć ukazao i vozač koji je udario Martina.  

- Vozač kamiona mu je rekao da ga vozi u bolnicu i tako je i uradio. Majka ga je uzela u naručje i poneli su ga, a ja sam ostala sa drugim detetom. Na našu nesreću, nije izdržao - rekla je baka nemogavši više da nastavi da govori.  

Bratić sve zna, majka mu rekla bolnu istinu


Ilona nam je prepričala da je brat nastradalog dečaka odmah od majke saznao da je ostao bez brata i da više nema bate sa kojim će da se igra od jutra do mraka.

- Pošto je video nesreću, majka mu je polako objasnila da je bata umro. Trebalo je u februaru da slave četvrti rođendan - rekla je nesrećna žena.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading