BAKA GUTALA SUZE SKRIVAJUĆI OD UNUKA BOLNU ISTINU: Novi detalji sa lica mesta kod Kanjiže

Autor:

Hronika

11.10.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštanka koja je naišla pored lica mesta, neposredno posle nesreće, prepričala je za Republiku da se zaledila kada je ugledala brata nesrećnog dečaka.

BAKA GUTALA SUZE SKRIVAJUĆI OD UNUKA BOLNU ISTINU: Novi detalji sa lica mesta kod Kanjiže

Foto: Privatna arhiva

Trogodišnji dečak iz Oroma kod Kanjiže je stradao jutros pred očima svoje porodice na pešačkom prelazu na biciklu kada ga je pokosio automobil za čijim volanom je bio N.N. muškarac star 29 godina. 

- Jao kako sam se potresla kada sam shvatila da je to dete bilo na licu mesta gde mu je kolima udaren brat blizanac. Videla sam ga uz njegovu baku koja je od nemoći sedela na stepeništu i ridala, ali je brisala suze krijući se od svog unučića da i njega ne bi uznemirila. Povređeno dete je preduzimljivi očevidac, kolima prebacio u pratnji majke do Opšte bolnice u Subotici, ali mu nije bilo spasa. Baka je blizancu pričala da će njegov bata da bude dobro, ali se skroz slomila kada je čula da je podlegao povredama - kazala je sagovornica Republike. 

Foto: Shutterstock

Ilustracija bicikla posle nasreće

Meštani se ispričali da je dečak nastaradao vozeći bicikl prema vrtiću, a da su iza njega peške išle njegova baka i majka, te da ih je kamion propustio da prođu. 

- Rekli su mi da je dete vozilo bicikl ispred mame, brata i bake, a da je s druge strane je naleteo "volvo"sa registracijom Kikinde i pokosio dete, odbacivši ga daleko - ispričala je žena istakavši da ih je ova nesreća sve u mestu strašno uznemirila. 

Vozaču volva B. B. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti, saopšteno je iz policije u Kikindi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading