UGAŠEN ŽIVOT JEDNOG MALIŠANA, A NA MESTU NESREĆE ZAPALJENE SVEĆE: Roditelji zanemeli od bola - potresni prizori kod Kanjiže

Autor:

Hronika

10.10.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mestu nesreće zapaljena je sveća, a samo stotinjak metara dalje nalazi se vrtić u koji je išao nastradali dečak.

UGAŠEN ŽIVOT JEDNOG MALIŠANA, A NA MESTU NESREĆE ZAPALJENE SVEĆE: Roditelji zanemeli od bola - potresni prizori kod Kanjiže

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Policija i hitna pomoć

Trogodišnje dete pošlo je u vrtić u pratnji roditelja kada ga je na pešačkom "pokosio" nesavesni vozač.

Kako se saznaje, mališan je preminuo u Subotici, oko 10 časova. Imao je brata blizanca, a ranije ujutru sa roditeljima i bakom krenuli su zajedno u vrtić, kada je naleteo vozač "volvoa" i pokosio trogodišnje dete.

- Dete nije nastradalo na licu mesta, već je od posledica udara naletanja vozila preminulo u subotičkoj bolnici. O svemu je obavešteno tužilaštvo u Subotici i Senti i utvrđuju se okolnosti saobraćajne nezgode – kažu u Policijskoj upravi Kikinda.

Prema nezvaničnim podacima, dečak je vozio bicikl prema vrtiću, a iza njega su peške išle njegova baka i majka.

Kada su stigli do pešačkog prelaza, sa jedne strane pešačkog prelaza kamion se zaustavio da prođu, međutim, vozač putničkog vozila “volvo” iz Kikinde, kako nezvanično saznajemo, nije zaustavio vozilo već je udario dete na biciklu. Od siline udara njegovo telo je letelo oko desetak metara od mesta nesreće.

U Osnovnom javnom tužilaštvu Senta kažu za "Blic" da su izdali naredbu za obdukciju tela.

Na mestu nesreće zapaljena sveća

- Lice koje udarilo dete putničkim motornim vozilom će biti privedeno u kanjišku policiju i tamo će biti saslušano. Nakon toga sledi dalji postupak. Dete je dečak, 2020. godište. Vozio je bicikl preko pešačkog prelaza i tom prilikom je na njega naletelo putničko motorno vozilo. Vozilom je upravljalo lice iz Kikinde koje ima 29 godina – kaže izvor "Blica" iz OJT Senta.

Na mestu nesreće zapaljena je sveća, a samo stotinjak metara dalje nalazi se vrtić u koji je išao nastradali dečak.

- Svi smo u šoku i saosećamo sa porodicom. Dečak ima i brata blizanca. Nemamo reči da opišemo tugu. Roditelji su zanemeli od bola, ovo je jako teško. Čula sam da je nakon što se desila nesreća vozač kamiona odmah dete stavio u automobile i odvezao dečaka u Hitnu pomoć. Odatle su ga prevezli u bolnicu u Subotici - kaže žena iz Oroma za “Blic”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading