OSTAJE U IZRAELU! Bradić: Nisam bežao '91, ni '99, neću ni sad!

Autor:

Sport

10.10.2023

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledajući kako su mučki ubijali žene i decu dali su mi snagu, poručio je Bradić

OSTAJE U IZRAELU! Bradić: Nisam bežao '91, ni '99, neću ni sad!

Foto: facebook.com/Miloš Bradić


Rat u Izraelu se ne smiruje i svakoga dana odnosi nove žrtve. U toj zemlji poslednjih dana se ne razmišlja o sportu, već samo kako da se spasi živa glava.

Jedan od srpskih sportista koje su se našli u Izraelu tokom terorističkog napada i sukoba je i vaterpolo trener Miloš Bradić. On već sedam godina radi u ovoj temlji i preporodio je njihov ženski vaterpolo. Bradić je u Izraelu od 2016.

Sa ženskom ekipom Joknama je šest puta osvajao duplu krunu. Bio je selektor seniorske i juniorske muške reprezentacije, pomoćni trener u ženskoj juniorskoj i seniorskoj selekciji. Sa suprugom Šunit Strugo vodi svoj klub Hapoel Jokneam.

Kada su krenuli sukobi mnogi naši građani napustili su Izrael, ali ne i Miloš. On je odlučio da ostane u Izraelu, a zatim se i oglasio putem Instagrama. 

- Hvala ljudi, dobro sam. Nemam nameru nazad, nisam bežao 91, nisam bežao 99, pa neću ni sad. Stanje se malo stabilizovalo, nažalost dosta ljudi je izgubilo živote i kidnapovano u terorističkom napadima širom južnog Izraela. Gledajući kako su mučki ubijali žene, decu i starije ljude i iživljavali se nad njima još više mi daje snagu da ostanem ovde i uradim sve što je do mene da sačuvam svoj prag i sve ljude bliske meni. Uvek uz bratski Izrael i njegove ljude… - napisao je Miloš Bradić na svom Fejsbuk profilu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading