DRAMA NA PANČEVAČKOM MOSTU! Biciklista pesniči vozača autobusa i šutira ga, JEZIV prizor uznemirio građane! (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.10.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak incidenta, koji je neko sa lica mesta uspeo da napravi, brzo je postao viralan na društvenim mrežama.

DRAMA NA PANČEVAČKOM MOSTU! Biciklista pesniči vozača autobusa i šutira ga, JEZIV prizor uznemirio građane! (VIDEO)

Foto: instagram.com

Nedaleko od Pančevačkog mosta, odvijala se neobična i dramatična scena, a prisutni svedoci ovog incidenta zabeležili su i snimkom koji je ubrzo osvanuo na društvenim mrežama.

Biciklista, čiji identitet nije poznat, sišao je sa bicikla i fizički nasrnuo na vozača gradskog autobusa 105. Na vozača je nasrnuo bez ikakvog vidljivog razloga.

Video možete pogledati ovde:

Snimak incidenta, koji je neko sa lica mesta uspeo da napravi, brzo je postao viralan na društvenim mrežama. Na snimku se jasno vidi kako biciklista nosi kacigu i fizički napada vozača autobusa, udarajući ga pesnicama i šutirajući. Svedoci su bili zatečeni ovom neočekivanom agresijom.

Pitanje koje se postavljalo bilo je zašto je biciklista nasrnuo na vozača autobusa broj 105, ali odgovor na to pitanje ostao je misterija.

Incident je postao tema razgovora u komentarima koji su se nizali na društvenoj mreži Instagram, a ljudi su spekulisali o mogućim razlozima ovakvog napada.

Zasad nije poznato kako se ovaj incident okončao, da li je utvrđen njegov uzrok, kao ni da li je neko kontaktirao sa policijskim službenicima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading