UŽAS U SMEDEREVU! Otac presreo druga svog sina, zavrtao mu uvo i stiskao mu vrat!

Autor:

Hronika

07.11.2023

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac iz Smedereva tvrdi da je njegov sin napadnut od strane odraslog muškarca nakon što se sukobio sa vršnjakom u školi.

UŽAS U SMEDEREVU! Otac presreo druga svog sina, zavrtao mu uvo i stiskao mu vrat!

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Otac tvrdi da je muškarac čekao njegovo dete nakon škole i fizički ga napao, uključujući zavrnutanje uva, stiskanje vrata i udaranje šamara. Nakon ovog incidenta, dete je pretrpelo emocionalne traume i sada odbija da ide u školu.

Pozvao ga u auto "samo da ga pita šta se desilo"

- Moj sin se sa još tri druga vraćao iz škole proše nedelje, 31. oktobra oko pola jedan popodne, kada se pored njih zaustavio plavi automobil marke "audi" u kom je bio otac njihovog druga iz odeljenja - kaže uznemireni otac i dodaje:

- On je otvorio suvozačeva vrata i pozvao mog sina da dođe, ponudio mu prevoz do kuće i rekao da hoće sa njim da porazgovara. Maj sin je to odbio, rekavši da neće da uđe u auto, nakon čega ga je on pozvao da priđe "samo da ga pita šta se dogodilo u školi".

Prema njegovim rečima, kako je njegov sin prišao "audiju", tako ga je napadač uhvatio za levo uvo i snažno krenuo da ga uvrće i vuče dete tako da ga je skoro ubacio na sedište suvozača.

- Nakon toga ga je pustio i krenuo da mu lupa šamare, kad je pokušao da ga uhvati za vrat moj sin je uspeo da se izmake i odmah se vratio do svojih drugara, a napadač je tako brzo otišao da nije zatvorio ni vrata automobila, već je samo dao gas - prepričava nemile scene čovek iz Smedereva.

Ovaj otac nam objašnjava da je on za nemili događaj saznao dok je bio na poslu i da je potom sa sinom otišao u policiju.

- Podneli smo prijavu, moj sin je dao izjavu i ispričao sve što se dogodilo, a policija dalje postupa po ovom predmetu, trebalo bi da se ispitaju svedoci, odnosno deca koja su bila sa mojim sinom. Deca će dati izjave u prisustvu svojih roditelja - kaže on.

Prema njegovim rečima dečaci, koji pohađaju šesti razred, verbalno su se sukobili najpre prošle godine i škola je tada reagovala i kaznila ih obojicu smanjenim ocenama iz vladanja. On dodaje da su se njegov sin i taj dečaj, čiji je otac neprimereno odgreagovao ponovo sukobili prošle nedelje, tačnije 31. oktobra.

Patrolirao oko škole

- I to je rešeno u okviru škole, ali je dečak pozvao svog oca i rekao kako ga je moj sin napao, nakon čega je on seo u automobil i patrolirao sve vreme oko škole čekajući da moj sin izađe, a onda ga je presreo ispred jedne prodavnice na putu do kuće i maltretirao ga - kaže.

Prema njegovim rečima on ne želi da ovaj napad na njegovo maloletno dete prođe nekažnjeno.

- Ne želim da se ni jednom detetu ovako nešto dogodi. Van pameti je da odrasli presreću decu po ulici i biju ih - zaključuje otac žrtve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading