GORAN IVANIŠEVIĆ OTKRIO PRIORITET: Novak se BAŠ NAPALIO!

Autor:

Sport

24.10.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener najboljeg tenisera u istoriji o planovima svog pulena.

GORAN IVANIŠEVIĆ OTKRIO PRIORITET: Novak se BAŠ NAPALIO!

Foto: Starsport

Goran Ivanišević i Novak Đoković

Trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević dao je intervju za hrvatske "Sportske novosti", a govorio je o ciljevima prvog tenisera sveta do kraja godine.

- Novak se "napalio" na Dejvis kup. Neće mu biti lako jer treba još neko da mu pomogne, ali kada Đoković igra, želja je uvek ista, a to je otići do kraja - rekao je Ivanišević.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

 

Lični treneri ne putuju sa reprezentacijom, te tako Goran neće biti uz Novaka u Malagi, ali hoće u Parizu i na završnom Mastersu u Torinu,a zna odakle Noletu preti najveća opasnost.

- Karlos Alkaraz ostaje Novakov najveći rival, ali biće tamo još odličnih tenisera. To naročito važi za Danila Medvedeva, a ja opasnost vidim i u Janiku Sineru. Italijan ume da upadne u krizu, ali s druge strane, deluje da nikako ne odgovara Alkarazu. Mada, dok su odnosi u muškom tenisu ovakvi kao sada, teško će neko na duže vreme moći da zapreti Đokoviću - kaže Goran Ivanišević.

Novak Đoković je i sa svojih 36 godina i dalje ubedljivo najbolji teniser na planeti.

Kad je zdrav i fokusiran, samo on se pita. Ostaje nada da će tako biti do kraja sezone i da će Nole doneti Srbiji drugu titulu u Dejvis kupu, nakon 2010. godine, a i sebi obezbediti prvo mesto na svetu do kraja godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading