MI SMO NAROD KOJI PROPADA: Tramp se PRVI PUT oglasio posle SMRTI NAVALJNOG i još jednom šokirao Amerikance

Autor:

Svet

19.02.2024

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tramp je saopštio da ga je smrt Alekseja Navaljnog ''učinila svesnim'' šta se dešava u SAD, ali nije nikome direktno pripisao odgovornost za smrt ruskog opozicionara

MI SMO NAROD KOJI PROPADA: Tramp se PRVI PUT oglasio posle SMRTI NAVALJNOG i još jednom šokirao Amerikance

Foto: TanjugAP

Bivši američki predsednik Donald Tramp prvi put se oglasio posle smrti lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnog.

Navaljni je preminuo u ruskom zatvoru u Arktiku pod krajnje čudnim okolnostima, a poslednje informacije ukazuju na to da je otrovan nervnim agensom Novičok. 

Tramp nije želeo da se odmah, dan-dva posle smrti Navaljnog oglasi, ali je zato sada imao šta da kaže.

Tramp je saopštio da ga je smrt Alekseja Navaljnog ''učinila svesnim'' šta se dešava u SAD, ali nije nikome direktno pripisao odgovornost za smrt ruskog opozicionara.

''Iznenadna smrt Alekseja Navaljnog učinila me je sve više svesnim šta se dešava u našoj zemlji. To je spor, postojan napredak, sa pokvarenim, radikalno-levičarskim političarma, tužiocima i sudijama koji nas vode putem uništenja'', napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži Truth!.

On je ocenio da otvorene granice, ''lažni'' izbori i ''krajnje nepravedne odluke'' sudstva ''uništavaju'' SAD.

''Mi smo narod u opadanju, narod koji propada'', napisao je Tramp, i dodao akronim MAGA2024, što je aluzija na njegovu političku devizu ''Učinimo Ameriku ponovo velikom'' (Make America Great Again).

Uprkos tome što su predsednik SAD Džozef Bajden i drugi bivši predsednici, kao i najviši članovi američkog Kongresa direktno okrivili ruskog predsednika Vladimira Putina za smrt Navaljnog u zatvoru na severu Rusije, Tramp to nije učinio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading