NIKOLA TOPIĆ BUDUĆA ZVEZDA NBA LIGE! Izašle nove prognoze oko mesta na draftu!

Autor: M. M.

Sport

05.03.2024

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatna koka Crvene zvezde i Srbije.

NIKOLA TOPIĆ BUDUĆA ZVEZDA NBA LIGE! Izašle nove prognoze oko mesta na draftu!

Foto: Starsport

Nikola Topić

Bliži se NBA draft, a mnogi su uvereni da će košarkaš Crvene zvezde, Nikola Topić, biti među prvih pet pikova. Iako se trenutno nalazi na visokom četvrtom mestu, njegovo ime je već neko vreme među najzvučnijima u košarkaškim krugovima.

Nikola Topić je od trenutka kada je najavio izlazak na draft bio svrstan među prvih deset pikova, ali se njegov status ubrzo popravio, te se sada nalazi na visokom četvrtom mestu. Ispred njega su trenutno Francuz Zahari Rizašer iz Burga, mladi Australijanac Alkes Sar, i Rob Dilingem sa Kentraki univerziteta. Petu poziciju drži igrač Ridu Šepard.

Topić je bio kapiten reprezentacije Srbije do 18 godina koja je prošle godine osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu, što je samo doprinelo njegovoj reputaciji. Nakon povrede i kratkog boravka na pozajmici u Megi, Topić se vratio u Crvenu zvezdu. Iako je bio van terena zbog povrede, očekuje se da će se vratiti 7. marta u sklopu meča Evrolige protiv Monaka.

U NBA ligi već nastupaju neka poznata srpska imena poput Nikole Jokića, Bogdana Bogdanovića, Bobana Marjanovića, Vase Micića, Alekseja Pokuševskog i Nikole Jovića. Topićev potencijalni dolazak u NBA samo će doprineti prisustvu srpskih košarkaša u najjačoj ligi sveta.

Nikola Topić je definitivno ime o kojem će se još mnogo pričati u narednom periodu, a njegov potencijalni dolazak u NBA ligu sigurno će privući pažnju ljubitelja košarke širom sveta. Ostaje nam da sa nestrpljenjem iščekujemo ishod NBA drafta i pratimo dalji razvoj karijere ovog talentovanog srpskog košarkaša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading