DVA HOROSKOPSKA ZNAKA NEKA SE SPREME ZA HAOS DO POLOVINE MARTA: Upozorenje je stiglo, ako TO ne urade stiže im KARMA!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

06.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiglo je upozorenje za dva horoskopska znaka.

DVA HOROSKOPSKA ZNAKA NEKA SE SPREME ZA HAOS DO POLOVINE MARTA: Upozorenje je stiglo, ako TO ne urade stiže im KARMA!

Foto: shutterstock

Mart mesec astrološki neće svima najlaganije pasti. Planete su tako postavljene da će se mnogi naći pred raznoraznim izazovima. Ipak, sve treba gledati pozitivno, pa i svaku životnu prepreku jer posle svega na kraju nam stižu promene koje su neminovne. 

Dva horoskopska znaka neka se spreme: 

Republika

Foto: shutterstock

Dva horoskopska znaka će se naći pred izazovom

 

Blizanac: 

Iako se od njih očekuje da stalno budu vedri pozitivni i nasmejani, postoji mogućnost da će njihovo "pravo" lice izaći na površinu. Vrlo je moguće da će se zameriti osobi kojoj nisu smeli, te je veoma teško "ispeglati" celokupnu situaciju. Blizanci više ne žele da ćute niti da dozvoljavaju autoritetima da im komanduju. Sve će ovo biti itekako izazovno, te je potrebno pre razmisliti pre same komunikacije sa bilo kim. Dosta muke vam zadaje i emotivni partner, a nakon polovine marta će vam se sve iskristalisati. 

Vaga: 

Vage su poznate po svojoj sklonoti ka balansiranju, harmoniji, ljubavi, i samo lepim stvarima. Ipak, ovaj mesec je za njih prepun nervoze i frustracije. Vrlo je moguće da će njihovi bližnji najviše ispaštati jer će biti u prisustvu svakvakih reakcija od same Vage. Ovaj period će biti itekako izazovan jer ćete morati naučiti kako da kontrolišete vaše emocije i narav. Veoma je važno da shvatite i spoznate dobrotu, te budete više empatični prema ljudima oko vas. 

Iako ovo mnogi tumače kao karmu, veoma je važno da ovi horoskopski znakovi pokažu sada svoju toleranciju i trenutno se "pritaje" jer ako prođu ovaj "test" sledi im samo dobro. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading