DA SE NAJEŽIŠ! Dušan Mihajlović OBJAVIO fotku sa svojim ocem iz detinjstva uz VELIKI HIT Džeja! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.02.2024

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni srpski fudbaler bi danas napunio 55 godina.

DA SE NAJEŽIŠ! Dušan Mihajlović OBJAVIO fotku sa svojim ocem iz detinjstva uz VELIKI HIT Džeja! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Mnogi poštovaoci lika i dela Siniše Mihajlovića su danas na društvenim mrežama podsetili na rođendan proslavljenog asa, koji bi napunio 55 godina.

Nažalost, opaka leukemija odnela je Mihin život pre nešto više od godinu dana, ali su njegovi najbliži podsetili na najtužniji dan za porodicu legende srpskog fudbala.

Među prvima je to učinila supruga Arijana, porukom iza ponoći, da bi se posle nje oglasila i ćerka Viktorija, dosad neviđenim slikama iz detinjstva sa svojim ocem.

Sada je to učinio i Dušan Mihajlović, Sinišin naslednik, koji je na društvenim mrežama postavio slike sa ocem iz detinjstva, uz numeru nedavno preminulog pevača narodne muzike Džeja Ramadanovskog. 

- Nema te, a sve si više sa nama i oko nas, volimo te, zauvek. Srećan rođendan, tata - oglasio se Sinišin sin na Instagramu, uz njihovu fotografiju kada je Dušan bio mali.

Foto: printscreen/instagram

 

Dušan je na Instagram storiju kroz epski hit "Nedelja", pokazao koliko mu otac nedostaje, kao i svima u porodici Mihajlović.

Podsetimo, prethodno je i FK Fiorentina na Fejsbuku objavila post u kome podseća da bi Siniša danas proslavio 55. rođendan, uz reči:

- Siniša je zauvek sa nama.

Istovremeno je i brat legendarnog asa Dražen Mihailović osvežio sećanje na svog brata, uz objavu: 

- Iako te ne vidim i ne čujem, osećam te i iskreno verujem da si uvek uz mene, da me vodiš i štitiš kao uvek. Sretan rođendan najdraži bato - napisao je Sinišin brat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading