SINIŠINA ĆERKA NE ZABORAVLJA OCA! Objava Viktorije Mihajlović SLOMILA i najtvrđa SRCA! (FOTO)

Autor:

Sport

20.02.2024

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler danas bi napunio 55. rođendan.

SINIŠINA ĆERKA NE ZABORAVLJA OCA! Objava Viktorije Mihajlović SLOMILA i najtvrđa SRCA! (FOTO)

Foto: instagram.com/vickymiha

Svi poklonici Siniše Mihajlovića s tugom obeležavaju današnji dan, obzirom da bi legendarni fudbaler ovog utorka proslavio 55. rođendan.

Nažalost, opaka leukemija bila je jača od proslavljenog asa i kasnije trenera nekoliko klubova iz Serije A (Bolonja, Milan, Katanija, Sampdorija, Fiorentina) koji je 22. decembra 2022. godine izgubio najvažniju utakmicu.

Ipak, na dan njegovog rođenja, Sinišina supruga Arijana Mihajlović je na društvenim mrežama objavila post sa emotivnom porukom, dok je nešto kasnije učinila i njegova ćerka Viktorija.

Arijana je ostavila poruku sledeće sadržine:

- Svaki put dok hodam, osećam se kao da te imam pored sebe... Srećan rođendan, ljubavi moja - prokomentarisala je Sinišina udovica dan njegovog rođenja.

Foto: prinstcreen/Instagram

 

S druge strane, Viktorija Mihajlović se prisetila svog detinjstva s ocem, pa je na Instagram storiju objavila kako je uživala pored Siniše dok je bila mala.

Uz numeru Lenija Kravica "Srećan rođendan", iskoristila je priliku da fanove podseti na važan datum u porodici Mihajlović. 

Foto: prinstcreen/Instagram

 

Siniša je, podsetimo, tokom igračke karijere vrhunac doživeo u Crvenoj zvezdi s kojom je pokorio Evropu, u koju je stigao iz novosadske Vojvodine, gde je takođe osvojio šampionsku titulu.

Foto: prinstcreen/Instagram

 

Posle toga promenio je još samo četiri kluba u Seriji A, nastupajući za Romu, Sampdoriju, Lacio i Inter.

Foto: prinstcreen/Instagram

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading