IAKO TE NE VIDIM I NE ČUJEM...! Dražen Mihajlović ČUVA sećanje na Sinišu!

Autor:

Sport

20.02.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat legendarnog asa ostavio poruku na društvenim mrežama.

IAKO TE NE VIDIM I NE ČUJEM...! Dražen Mihajlović ČUVA sećanje na Sinišu!

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Dražen Mihajlović

Prošlo je više od godinu dana otkako nas je zauvek napustio Siniša Mihajlović, ali njegova ličnost i uticaj i dalje odjekuju među onima koje je dotakao svojom pojavom. Posle supruge Arijane i ćerke Viktorije, sada se i Dražen Mihajlović prisetio svog brata, podelivši emotivnu poruku na društvenoj mreži Instagram.

Tom prilikom je Dražen otkrio koliko mu je Siniša značio i njihovu duboku povezanost, kao i bolan gubitak koji je pretrpeo.

- Iako te ne vidim i ne čujem, osećam te i iskreno verujem da si uvek uz mene, da me vodiš i štitiš kao uvek. Sretan rođendan najdraži bato - napisao je Dražen Mihajlović, iskazujući svoju neverovatnu privrženost i ljubav prema preminulom Mihi.

 

 

Na dan rođenja proslavljenog asa Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera, nije zaboravila ni Fiorentina, koju je Siniša kao trener predvodio s klupe.

- Siniša je zauvek sa nama - oglasili su se iz "viole".

 

 

Podsetimo, prethodno su Mihina supruga Arijana i ćerka Viktorija na društvenim mrežama objavile post povodom Sinišinog rođenja, u znak sećanja na svog supruga, odnosno, oca.

Siniša Mihajlović, jedan od najcenjenijih fudbalskih asova sa prostora bivše Jugoslavije, ostavio je neizbrisiv trag u svetu sporta. Poznat po svojoj neustrašivosti i izuzetnom fudbalskom umeću, legendarni "bombarder" je bio simbol hrabrosti kako na terenu, tako i van njega. Međutim, njegova najveća borba, ona sa opakom bolešću, pokazala je njegovu istinsku snagu i karakter.

Njegova prerana smrt potresla je ceo svet, a posebno je zavio fudbalsku Srbiju u crno. Brojni prijatelji, kolege, navijači i sportski radnici izrazili su svoje duboko saučešće i poštovanje prema legendi fudbala. Njegova hrabrost i odlučnost da se bori protiv teške bolesti ostavili su snažan utisak na ljude širom planete.

Siniša će zauvek ostati zapamćen kao ikona fudbala i primer istinskog sportskog duha. Njegova neumoljiva borba i pozitivan duh inspirisali su generacije fudbalskih talenata, ali i običnih ljudi širom sveta. Mihino nasleđe će trajati kroz brojne sportske uspehe i humanitarne akcije koje su inspirisane njegovim primerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading