RODILA SINA, JAVILA MUŽU, PA NAKON DVA SATA PREMINULA: Potresna ispovest supruga porodilje, bolnica tvrdi da je porođaj protekao u skladu sa standardima

Autor:

Svet

26.05.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najgori obrt

RODILA SINA, JAVILA MUŽU, PA NAKON DVA SATA PREMINULA: Potresna ispovest supruga porodilje, bolnica tvrdi da je porođaj protekao u skladu sa standardima

Foto: pixabay.com

Suprug preminule porodilje Elvire Huskanović, Mehmed Huskanović, teško je podneo tragediju, on je saopštio šta se dogodilo kobne večeri.

Vozeći suprugu u gračaničku bolnicu, čekali su dolazak prinove. Elvira ga je nazvala u 19:20 sati, srećna zbog rođenja sina, što je i njega i petogodišnju kćerkicu Nejru ispunilo suzama radosnicama. Ipak, najgori obrt nastupio je u 21:20 kada ih je ginekolog obavestio da je Elvira preminula na putu za UKC Lukavac.

- Te večeri, nakon uspešnog porođaja i rođenja sina, prva me u 19.20 sati nazvala supruga Elvira i, sva srećna, rekla: "Da ti ja prva čestitam, postao si drugi put babo, rodila sam sina." Nejra i ja smo od sreće zaplakali. Ja sam čekao sina, Nejra brata - rekao je Mehmed, prenosi Avaz.

Mehmed je morao preneti ovu tešku vest i tastu Fikretu Gadžiću, dok se suočavao s neizvesnošću i suzama. Kao što je Mehmed rekao: "Juče sam išao u bolnicu, prvi put video sina, a iz bolnice su mi rekli da će Elvir jedno vreme ostati na odeljenju."

Porodični prijatelji i rođaci su obezbedili potporu i besplatnu hranu za bebu u naredna tri meseca. Mehmed je istakao kako će Elvirina snaha preuzeti ulogu majke za novorođenčeta, dok su prazan krevetić i korpa u dečijoj sobi postali svedoci nedostatka koji je Elvira ostavila.

Bolnica tvrdi da je porođaj protekao u skladu sa standardima, ali su komplikacije nastale nakon dva sata, što je dovelo do smrti porodilje. I dalje se čekaju rezultati obdukcije kako bi se utvrdio uzrok smrti Elvire Huskanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Julijana

27.05.2024 12:04

Tuga...