ISPLIVALA INTIMA GOCE TRŽAN NA VIDELO: Otkriveno sve o LEKOVIMA i TERAPIJAMA, ovo je dugo krila od JAVNOSTI!

Autor:

Zabava

25.03.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan otkrila detalje o životu sa njenim mlađim izabranikom Rašom Novakovićem.

ISPLIVALA INTIMA GOCE TRŽAN NA VIDELO: Otkriveno sve o LEKOVIMA i TERAPIJAMA, ovo je dugo krila od JAVNOSTI!

Foto: Blic TV printscreen

Pevačica Goca Tržan otkrila je javnosti detalje o teškom periodu kroz koji je prošao njen suprug Radomir Raša Novaković, muzičar koji je bio suočen sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Goca je istakla da je Raša imao teške povrede zglobova i da gotovo tri godine nije mogao da svira zbog jakih bolova koje je osećao.

Njih dvoje su pronašli kliniku na kojoj je Raša počeo lečenje, a rezultati su bili izvanredni - već posle prve terapije bol je nestao, a nakon još nekoliko terapija, bio je potpuno izlečen.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Goca Tržan

 

- Moj muž je u tom trenutku imao teške povrede zglobova, nije mogao da svira. Dve ili tri godine je bio na ozbiljnim lekovima, jer svaki udarac ga je boleo kao da ga noževima bodu u zglobove - otkrila je Goca detalje, prisetivši se perioda kada je zdravstveno stanje Raše Novakovića bilo ugroženo.

Goca je istakla da je period Rašinog lečenja bio veoma izazovan za oboje, ali da su zajedno uspeli da prevaziđu sve teškoće. Raša je bio na ozbiljnim lekovima, a svaki udarac ga je boleo kao da ga noževima bodu u zglobove. Međutim, zahvaljujući podršci svoje supruge i posvećenom lečenju, uspeo je da se izbori sa tim teškim periodom.

- Već posle prve terapije nije osećao bol, a posle druge i treće bol je potpuno nestao, nije morao da bandažira ruke, nije morao ništa od svega što je prethodno radio - rekla je Goca za Blic prisetivši se za njih veoma izazovnog i teškog perioda.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Goca Tržan

 


Goca je otkrila da je njihova ljubavna priča započela kada je Raša došao u njen bend kao novi bubnjar, i to sa samo 23 godine. Na početku, Goca nije očekivala da će njihova veza biti nešto više od prolazne avanture, ali kako je vreme prolazilo, njih dvoje su shvatili da je njihova ljubavna priča suđena da bude mnogo više od toga.

- Došao je u moj bend kao novi član i imao je 23 godine. On je za mene bio klinac - pričala je svojevremeno Goca i dodala:

Foto: Printscreen/K1 TV, Yotube/printscreen

Goca Tržan i Raša Novaković

 

- Na početku, barem što se mene tiče, to nije trebalo da bude ni brak ni veza na duže staze, to je trebalo da bude jedna seksualna avantura koja će da mi nahrani ego, ali ispostavilo se drugačije...

Sada je ova borba iza njih, a par nastavlja da niže nove pobede. Goca ističe da je posebno zahvalna što je kraj sebe imala Rašu, koji ju je podržavao u svemu, kao i to što je imala priliku da bude uz njega tokom perioda lečenja. Njihova ljubavna priča i zajednička borba sa zdravstvenim problemima samo su dodatno učvrstili njihov odnos.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading