NAŠA PEVAČICA OTIŠLA POD NOŽ: Pojavila se UŽIVO na Pinku sa MASKOM NA LICU, pa priznala šta joj se ZAISTA DESILO!

Autor:

Zabava

24.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Višnja Petrović otkrila šta je pokušala da koriguje na sebi.

NAŠA PEVAČICA OTIŠLA POD NOŽ: Pojavila se UŽIVO na Pinku sa MASKOM NA LICU, pa priznala šta joj se ZAISTA DESILO!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Poznata pevačica Višnja Petrović obradovala je svoje fanove najavom novog studijskog albuma "Rezistentna" u emisiji "Premijera - Vikend specijal". Ovaj album predstavljaće njen povratak na muzičku scenu posle nekoliko godina pauze, te se s nestrpljenjem očekuje njegovo objavljivanje. Višnja je otkrila da je album rezultat njenog ličnog i umetničkog sazrevanja, te da je posvećen svim "rezistentnim" ljudima koji se bore za svoje snove.

Jedan od detalja koji je privukao pažnju javnosti jeste Višnjina pojava na aerodromu sa zaštitnom maskom na licu. Mnogi su se zapitali da li je pevačica bolesna, ali ona je odmah objasnila da postoji drugi razlog zašto nosi masku. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Višnja Petrović

 

- Apelujem na sve devojke... Kada sam imala dvadeset godina i mozga imala nisam, pokušala sam da se igram sa prirodom i, pošto sam generalno rođena asimetrična, to vi možda ne primećujete, htela sam malo da pecnem usne veštačkim materijalom koji je tada bio aktuelan i popularan, i sada sam se toga rešila. Ali, mi, pevači, nemamo tu privilegiju da odležimo kući, tako da sam sinoć bila gost na jednom osamnaestom rođendanu kod jedne lepe devojke - rekla je Višnja Petrović.

Višnja je istakla da je rad na novom albumu bio izazovan, ali da je imala veliku podršku svojih fanova koji su jedva čekali da čuju nove pesme. Takođe, otkrila je da su je inspirisali različiti muzički uticaji, od klasičnog roka do savremenih elektronskih zvukova, te da će se to odraziti na raznolikost i originalnost pesama na novom albumu.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Višnja Petrović

 


Pored muzičkog aranžmana, Višnja je istakla da joj je posebno važno da kroz tekstove pesama prenese svoje emotivno iskustvo i da se otvori prema publici na autentičan način. Pesme na novom albumu "Rezistentna" će, prema njenim rečima, istražiti teme sopstvene snage, ljubavi, ali i izazova sa kojima se suočavamo u savremenom svetu.

Nakon najave novog albuma "Rezistentna", Višnja Petrović je izazvala veliko interesovanje javnosti, a fanovi nestrpljivo iščekuju objavljivanje novih pesama. Ovaj album predstavljaće spoj emotivne iskrenosti, muzičke raznovrsnosti i snage koja će, kako pevačica ističe, inspirisati sve "rezistentne" ljude da nastave da veruju u svoje snove.<

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aman

25.03.2024 12:24

Dzabe ...