NAŠ PEVAČ HITNO HOSPITALIZOVAN: Bojan Tomović na ivici ŽIVOTA I SMRTI!

Autor:

Zabava

24.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Tomović hitno hospitalizovan!

NAŠ PEVAČ HITNO HOSPITALIZOVAN: Bojan Tomović na ivici ŽIVOTA I SMRTI!

Foto: Republika

Bojan Tomović

Pevač Bojan Tomović, koji je nedavno bio hitno prevezen u bolnicu zbog predoziranja lekovima i alkoholom, sada se ponovo nalazi u bolnici. Nakon povratka nastupima i vraćanja starim navikama, Tomović je juče smešten u mentalnu ustanovu. Iz bolničke postelje, pevač se oglasio i otkrio svoje trenutno stanje.

"Umoran sam od svega. Kažu lekari da kada preživiš psiho-fizičko zlostavljanje, batine, udaranje po glavi, bipolar i post-traumatski, nije ni čudo što završiš na elektrošokovima", izjavio je Tomović za Informer.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Bojan Tomović hospitlizovan

 


Pre 11 godina, Tomović je dijagnostikovan sa manično-depresivnom psihozom, poznatijom kao bipolarni poremećaj. Od tada se suočava sa različitim fazama ove bolesti, a priznao je da je nekoliko puta bio na ivici samoubistva i da je boravio u psihijatrijskim ustanovama radi lečenja.

Ovo nije prvi put da je pevač završio u bolnici zbog mentalnih problema i zavisnosti, te je njegova borba sa ovim izazovima već postala deo javnog života.

Tomovićeva iskrenost o njegovim problemima može poslužiti kao podsetnik da slava i uspeh ne oslobađaju ljude od unutrašnjih demona i mentalnih poteškoća. Nadamo se da će Bojan uspeti da prevaziđe ove teškoće i pronađe mir.
Republika

Foto: Republika

Bojan Tomović

 

Podsetimo, portal Republika je nedavno stupio u kontakt sa Tomovićem, koji nam je detaljno opisao šta se desilo i otkrio da će ponovo završiti na psihijatriji, jer zbog svoje dijagnoze bipolarnog poremećaja, nadležni sumnjaju na pokušaj samoubistva.

- Za 8. mart sam uz tamburaše pevao u jednom somborskom restoranu i toliko sam se napio, uprkos blokatoru koji imam protiv alkoholizma da me je Hitna pomoć jedva povratila. Bukvalno sam se otrovao esperalom, rakijom i lekovima za "bipolar" i bolove da su me adrenalinom vraćali u život. Sad opet moram na psihijatriju, jer zbog moje primarne dijagnoze, bipolarnog poremećaja, ovo se vodi kao pokušaj samoubistva, iako zaista nisam to hteo. Ponela me atmosfera, malo više popio i zamalo "ćao" - rekao je pevač za Republiku, te dodao da ga ovaj razvoj situacije nije začudio:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading